Haberler

İzmit Tem Otoyolu'nda Bayram Dönüşü Çilesi

Tem Otoyolu'nda bayram dönüşü çilesiKURBAN Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren tatilciler akşam saatlerinde TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu Kocaeli geçişinde İstanbul istikametine doğru yoğunluk yaşanmasına neden oldu.

Tem Otoyolu'nda bayram dönüşü çilesi

KURBAN Bayramı tatilini İstanbul dışında geçiren tatilciler akşam saatlerinde TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu Kocaeli geçişinde İstanbul istikametine doğru yoğunluk yaşanmasına neden oldu.

Kurban Bayramı tatilinden dönenler TEM Otoyolu'nun İzmit geçişinde bulunan Bekirdere rampası kesiminde akşam saatlerinde yoğunluk oluşturdu. Burada bulunan tünellerde ulaşımın 2 şeride düşmesi nedeniyle rampada araçlar ağır ilerledi. D-100 Karayolu'nun İzmit kent içi geçişinde de İstanbul istikametine doğru trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Ankara istikametine doğru ise ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmadı.

TEM Otoyolu Bekirdere rampa geçişi, tüneller ile Dilovası rampası geçişlerindeki trafik, yoğun olmasına rağmen akıcı bir şekilde devam etti. Yoğunluğun Cumartesi ve Pazar günü de sürmesi tahmin ediliyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı İstanbul 3. Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title