Haberler

İzmit'teki Parklar Elden Geçiriliyor

İzmit Belediyesi'nce bir taraftan yeni parklar yapılırken bir taraftan da mevcut parklar bakım ve onarımdan geçiriliyor.

Belediye yetkilileri, şehrin dört bir yanındaki 500'e yakın parkın tek tek elden geçirildiğini belirterek, "Şehrin batı kesiminden başlattığımız çalışmalarla bütün parklardaki eksikler gideriliyor. Şirintepe, Yenimahalle ve Kuruçeşme bölgelerindeki parkların bakım ve onarım çalışması tamamlandı. Hedefimiz birkaç ay içinde bütün parkları elden geçirmektir. Bakım onarım çalışmaları kapsamında parklardaki bitki form budamaları, uzayan otların kesilmesi, yeşillendirme, kaynak ve boya gibi işler yapıldı" dediler.

Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince son olarak Kültür Tepesi'nde tamirat çalışması yapıldı. Yetkililer, bölgedeki günlük periyodik bakımın yanı sıra mermer ve sert zeminlerde oluşan hasarların tamirinin de yapıldığını söyleyerek, "Kültür Tepesi, şehrimizin gözbebeği durumunda. Bölgede eksiklik olmamasına büyük önem veriyoruz" şeklinde konuştular. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title