Haberler

İzmit'te Merdivenler Gece Renkli, Gündüz Gri

Güncelleme:

İzmit'te sürekli gençler ve belediye ekiplerinin boyadığı merdiven savaşı ile ilgili İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan açıklama yaptı.

İzmit'te gece gençler tarafından gökkuşağı rengine gündüz de belediye ekiplerince griye boyanan merdivenlerle ilgili İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan açıklama yaptı.

Başkan Doğan, boyanacak merdivenlerle ilgili liste hazırladıklarını, kent estetik birimine merdiven boyamak isteyenlerin başvurduğu taktirde uygun görülen yerlerin boyanabileceğini ve kendisinin de gençlerle birlikte merdiven boyayacağını belirtti.

İzmit Belediye Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen basın açıklamasında kentte gençler tarafından gece boyanan merdivenlerle ilgili açıklama yapan Başkan Nevzat Doğan estetiğe ve çok renkliliğe her zaman sıcak bakan bir yönetim anlayışı içinde olduklarını ve boyanabilecek 89 mahallenin merdiven listesini çıkarttıklarını söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti:

"Bu merdiven boyaması Türkiye'de de bir iki yerde oldu. Bizde de oluyor. Ben açıkçası kimin boyadığını bilmiyorum. Gençlerin bunu sosyal duyarlılık olarak yaptıklarını düşünüyorum. Güzel bir şey yapıyorlar. Ben bizim arkadaşlara kapatma yapmamaları konusunda talimat verdim. Arkadaşları bizim konseptimize uygun yönlendireceğiz. Gençlerin enerjisinden faydalanmak istiyoruz. Ama herkes kafasına göre bir yeri boyarsa o zaman güzel olmaz. Onun için bu konudaki duyarlılığı estetik halde düzenlemek için merdiven listemizi çıkardık."

BİZİMLE İRTİBAT KURSUNLAR

Gençlerin enerjilerinden faydalanmak istediklerini de ifade eden Başkan Doğan, "Arkadaşların talebi olursa, estetik birimimiz onlara yardımcı olacak. Peyzaj mimarlarımızı bulunduracağız. Karar verdiğimiz sokağı güzel tablo ile birlikte boyayalım. Çünkü renkler ve zevkler tartışılmaz. Hem olabildiğince doğru bir iş yapmış oluruz. Listemiz burada gençler bizimle irtibat kursunlar. Onlar güzel enerjilerinden kentimiz faydalansın. Mermer, granit taşlarımız var. Bunları hariç tutuyoruz. Çünkü bunlar çok değerli taşlar. Doğal görüntü her zaman doğaldır. Bu faaliyet sosyal açıdan renklilik gibi gözükse seslerin ve renklerin uyumunu sağlamak lazım. Gençlerimiz geceleri kaçak göçek boyama yerine güle oynaya boyama yaparlar ve biz de onlara destek veririz. Ben de gençlerle birlikte boya yaparım o zaman" dedi.

MODEL OLURUZ

Merdiven boyamada boyaların bir kısmını karşılayabileceklerini söyleyen Doğan şöyle davem etti:

"Yönetimimiz 4 yıldır her rengi kucaklayan, her sese kulak veren bir yönetim anlayışındadır. Biz görev süremiz boyunca faaliyetlerimiz de bunu yansıtmaya çalıştık. Ben de renkli giyinmeyi seven biriyim. Zaman zamanda eleştirilirim. Yeter ki bunu uyum içinde, kardeşçe ve kurallar çerçevesinde yapalım. Bu kentin güzelleşmesini hepimiz istemeliyiz. Boyaların tamamını olmasa da bir kısmını da biz karşılarız. Hatta isterlerse ben de onlarla boya yapacağım. Ben hazırım. Yeter ki birlikte olsun. Bu cephe iyileştirmesi konusunda da bize destek olur. Peş peşe boyayalım, güzelleştirelim. Biz bir örnek olmak istedik. Diğer ilçeler de gelin böyle bir şey yapalım diyebilir. Kampanyaya çevirebiliriz ve belki Türkiye'de model oluruz."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nevzat Doğan Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title