Haberler

İzmit'te Binler İftarda Buluşmaya Devam Ediyor

İzmit Belediyesi tarafından Arızlı Akpınar Toki konutlarında düzenlenen iftar programında yaklaşık 3 bin kişi aynı anda oruç açtıFatma Seher Ortaokulu bahçesindeki toplu iftara İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediyesi meclis üyeleri, başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

İzmit Belediyesi tarafından Arızlı Akpınar TOKİ konutlarında düzenlenen iftar programında yaklaşık 3 bin kişi aynı anda oruç açtı

Fatma Seher Ortaokulu bahçesindeki toplu iftara İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediyesi meclis üyeleri, başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. İftar programında vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Doğan, masaları tek tek dolaşarak herkese hayırlı ramazanlar diledi. Vatandaşlarla oruç açıp, dua eden Doğan, iftar sonrası yaptığı konuşmasında, "Sizlerle aynı masada oturup, aynı ekmeyi yiyip, aynı çorbadan içmek ayrı bir keyif. Bu akşam en güzel tabloyu birlikte yaşadık. İftarımıza katılımınızla aslında çok büyük mesajlar verdiniz. Türk milletinin birlik beraberlik ruhunu herkese göstermiş oldunuz" diyerek iftara katılan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Konuşmasında yeni yerleşim alanlarında yaşamanın ilk yıllarda zorlukları olduğuna değinen Başkan Doğan, "Arızlı Akpınar TOKİ Konutları bölgesi yeni yapılan bir yerleşim alanı. İlk yıllarda böyle yerlerde yaşamak zordur. Yeni yerleşim yerinde görev yapıp, ikamet etmiş biri olarak yaşadıklarınızı anlayabiliyorum. Ama şartlarınız iyileştirilmesi için biz elimizden geleni yapıyoruz. Bahçesinde iftarımızı yaptığımız Fatma Seher Ortaokulu Okulu'muza güzel hizmetler yaptık. Şimdi de mahallemize bir gençlik merkezi yapımı ile ilgili çalışmalar başlattık. Yine mahallemize bir spor sahası planlıyoruz. İçerilerde alan kalmadığı için orman alanından yer alamaya çalışıyoruz. 2 yıldır bununla uğraşıyoruz ama aşacağız. Camiime de elimizden gelen desteği verdik" diye konuştu. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Akpınar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title