Haberler

İzmit'te Ambalaj Atık Toplamada Yeni Yöntem

İzmit’teki ambalaj atıklarının toplanması için mahalle program hazırlayarak, yeni firma ile protokol imzaladı.

İzmit'teki ambalaj atıklarının toplanması için mahalle program hazırlayarak, yeni firma ile protokol imzaladı.

İzmit Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, şehirdeki ambalaj atıklarının toplanıp geri dönüşümü için yeni bir firma ile protokol imzalandı. Yetkililer "Yapılan protokol sayesinde İzmit sınırları içerisinde ambalaj atıklarının daha düzenli ve sistemli bir şekilde toplanması sağlanmış olacak. Bu kapsamda mahallelerde bulunan ambalaj atık konteynırları kaldırılarak, her mahalle için ambalaj atık toplama günü belirlenmiştir. Artık, vatandaşlarımız, evinde biriktirdiği ambalaj atıklarını konteynırlara değil, belirtilen günde evinin önüne çıkaracaklar, ring halinde gezen araçlarımız, evlerin önündeki ambalaj atıklarını alacaklardır. Vatandaşlardan, ambalaj atıklarını çöp içine değil de ayrı olarak biriktirmelerini istiyoruz" dediler.

İşte atık toplama günleri ve yerleri:

Pazartesi: Alikahya Atatürk, Şirintepe, Cumhuriyet, Kozluk, Turgut, Orhan mahalleri.

Salı: Alikahya Merkez, Alikahya Fatih, Kocatepe, Kuruçeşme Fatih, Hacıhızır, Veli Ahmet, Terzibayırı, Çukurbağ, Ömerağa, Akçakoca, Hacıhasan, Tepecik, Kemalpaşa, Karabaş mahalleleri.

Çarşamba: Fevzi Çakmak, Alikahya Cumhuriyet, Akarca, Karadenizliler, Doğan, Hatipköy, Cedit, Topçular, Erenler, Kadıköy ve 28 Haziran mahalleri.

Perşembe: Yahya Kaptan, Yenimahalle, Serdar, Bekirdere, Tavşantepe, Yenişehir, Mehmetalipaşa

Cuma: Malta, Ayazma, Tepeköy, Yeşilova, Gündoğdu, Yenidoğan, Zabıtan, Fatih, Gültepe, Tüysüzler, Sanayi ve Körfez mahalleleri. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Alikahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title