Haberler

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nde Sıkıntı Yok

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İzmit Körfez Geçişi Köprüsü’nde yaşanan halat kazası sonrası yapım sürecinin 5-6 ay gecikeceği yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını, köprünün hedeflenen yapım süresinde bir değişikliğin öngörülmediğini açıkladı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nde yaşanan halat kazası sonrası yapım sürecinin 5-6 ay gecikeceği yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını, köprünün hedeflenen yapım süresinde bir değişikliğin öngörülmediğini açıkladı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, son günlerde bazı basın yayın organlarında yer alan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde yaşanan halat kazasıyla ilgili iddialara yazılı açıklamayla cevap verdi. Köprüdeki kazaya ilişkin teknik incelemenin devam ettiğine dikkat çekilen açıklamada, "Bu inceleme bitmeden yapılacak her türlü yorum yanlış olacaktır. Kaza sonrası köprünün yapım sürecinin 5-6 ay gecikeceği yönündeki iddia gerçeği yansıtmamaktadır. Hasar gören parçalar en kısa sürede temin edilerek kedi yolunun eksik kalan kısmı tamamlanacaktır. Köprünün hedeflenen yapım süresinde bir değişiklik öngörülmemektedir. Yine başka bir haberde kaza öncesi ve sonrası diye verilen fotoğraflar tamamen kamuoyunu yanıltmaya yöneliktir. Fotoğrafların tümü kaza sonrasında çekilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Kazanın sebebine ilişkin teknik incelemeler tamamlandığında gerekli açıklamaların yapılacağı bildirildi.

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nde cumartesi günü "catwalk" olarak bilinen halatın kopmasından kendisini sorumlu tutan 51 yaşındaki Japon mühendis Kishi Ryoichi, bilek ve boğazını keserek intihar etmişti. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title