Haberler

İzmit Belediyesinde, Üniversiteli Pazar İhalesi Yapıldı

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projelerinden olan Üniversiteli Pazarı’nın ihalesi yapıldı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın vizyon projelerinden olan Üniversiteli Pazarı'nın ihalesi yapıldı.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın vizyon projeleri arasında yer alan ve Kocaeli Üniversitesine yapılacak olan Üniversiteli Pazarı için ihale yapıldı. Yaklaşık maliyeti 985 bin TL olan ihaleye 9 firma katıldı. Belediyenin Etüt Proje Müdürlüğü'nce gerçekleştirilen ihaleye katılan Mustafa Akgüneş 788 bin 264 TL, İbrahim Sarı 837 bin 500 TL, Nikomedya İnşaat 617 bin TL, Besa İnşaat 938 bin TL, Hür İş İnşaat 864 bin TL, Seyhanoğlu İnşaat 750 bin TL, Gökhan Eldoğan 742 bin 500 TL, Yazar Bilişim 788 bin 500 TL ve Tuva İnşaat da 1 milyon 42 bin 129 TL teklif verdi. Komisyon teklifleri değerlendirip önümüzdeki günlerde ihaleyi kazanan firmayı açıklayacak.

Üniversiteli Pazarı, Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesinde yapılacak. Pazar, açık ve kapalı olmak üzere iki ana bölümden oluşacak. Yaklaşık bin 39 metrekare kullanım alanına sahip pazarda, KUV Store, kitap satış yeri, fotokopi merkezi, ortak kullanım alanları, İzmit Belediyesi'ne ait Genç-İz ofisi, satış yerleri, fuaye ve sergi salonunun yanı sıra, öğrenci kulüp ve etkinlik tanıtımlarının yapılabileceği açık alan yer alacak.

Çelik konstrüksiyondan yapılacak yapının 150 günde bitmesi planlanıyor. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocaeli Üniversitesi Nevzat Doğan Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title