Haberler

İzmit Belediyesinden Hayırlı Hizmet

Güncelleme:

İzmit Belediyesinin Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği işbirliği gerçekleştirdiği evde bakım hizmeti, yaşlı ve yalnız yaşayan vatandaşları mutlu ediyor.

İzmit Belediyesi'nin Kocaeli Kamu Hastaneler Birliği işbirliği gerçekleştirdiği evde bakım hizmeti, yaşlı ve yalnız yaşayan vatandaşları mutlu ediyor.

Geçtiğimiz Kasım ayında başlatılan uygulama ile şimdiye kadar 160 kişiye ulaşıldığı kaydedildi. Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla faaliyete geçirilen uygulama ile kişisel bakımını yerine getiremeyen yatalak hastalara destek olunuyor. Belediye görevlileri, daha önceden belirlenen adreslere giderek buradaki yaşlı ve hastaların banyo, saç, tırnak kesimi, traş gibi bakımlarını yapıyor.

Görevliler ayrıca gittikleri evin temizliğini de yerine getirirken uygulamadan son derece memnun kalan yaşlılar, "Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'dan Allah razı olsun. Kendi evlatlarımız bizlere bakmazken evimize kadar görevliler gönderip bizimle ilgileniyorlar" şeklinde konuştular. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title