Haberler

İzmit Belediyesinden Emlak Vergisinde Son Hafta Uyarısı

Güncelleme:

İzmit Belediyesi, emlak vergisi ödemesi gereken vatandaşlara ödemelerde son haftaya girildiğine dair uyarıda bulundu.

İzmit Belediyesi, emlak vergisi ödemesi gereken vatandaşlara ödemelerde son haftaya girildiğine dair uyarıda bulundu.

İzmit Belediyesi'nden yapılan açıklamada, 2015 yılına ait Emlak Vergisi ve işyerlerine ait Çevre Temizlik vergilerinin ikinci taksitlerinin son ödeme tarihinin 30 Kasım Pazartesi günü olduğu bildirildi. İzmit Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü Gelir Birimi'nden yapılan açıklamada, mükelleflerin cezalı duruma düşmemek için vergilerini bu hafta içinde mutlaka ödemeleri istendi.

Yetkililer, vatandaşların vergilerini ödemeleri konusunda çok sayıda seçenek bulunduğunu belirterek, "Mükellefler vergilerinin 2.taksitlerini İzmit Belediyesi Belsa Plaza 3. kattaki Gelir Birimine, İzmit Kaymakamlığı, Alikahya, Kuruçeşme, Akmeşe, Bekirdere Üçyol'daki Mevlana Kültür Merkezi ile Körfez Sanayisi Sitesi yönetim binasındaki veznelerimize yatırabilirler. Vergi ödemeleri Ziraat Bankası Kocaeli Merkez Şubesi'nde bulunan hesaplar ile Halkbank ve Denizbank'ın tüm şubelerine de yatırabilmektedir. Ayrıca kredi kartı ve internet aracılığı ile tahsilat yapılmaktadır. İnternet ortamında İzmit Belediyesi resmi internet adresine girerek Borç Sorgulama ve Tahsilat işlemleri seçeneklerinden mükellefler bulundukları yerden de ödeme yapma imkanına sahipler" dediler. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title