Haberler

İzmit Belediyesi Mahalleleri Boş Bırakmıyor

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve ekibi tarafından yapılan mahalle gezileri sürüyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve ekibi tarafından yapılan mahalle gezileri sürüyor.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın yaklaşık 6 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri aksatılmadan devam ediyor. Başkan yardımcıları ve daire müdürlerinin katıldığı mahalle gezileri haftanın 2 günü yapılıyor. İzmit Belediye Başkanvekili İbrahim Bulut, başkan yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürlerinin katıldığı son inceleme gezisi Gültepe Mahallesi'ne yapıldı. Mahalle muhtarı Yusuf Çevik'in de yer aldığı gezide Başkanvekili Bulut ve beraberindekiler, cadde ve sokakları gezerek eksikleri tespit ettiler. Çalışmaları de inceleyen Başkanvekili İbrahim Bulut, Gültepe İlkokulu ile Aile Sağlık Merkezi'ni de ziyaret etti.

Sokakta belediyecilik anlayışı ile çalıştıklarını söyleyen Bulut, "Vatandaşın ayağımıza gelmesini beklemiyor, bizler vatandaşın ayağına gidiyoruz. Belediye Başkanımızın yerleştirdiği sokakta belediyecilik anlayışı ile gerçekleştirdiğimiz mahalle inceleme gezileri, hizmetin verimliliği bakımından oldukça yararlı oluyor" dedi. Gültepe Mahalle Muhtarı Çevik de İzmit Belediyesi'nin çalışmalarından memnun olduklarını söyledi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Nevzat Doğan Yusuf Çevik Gültepe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title