Haberler

İzmirliler Göztepe'yi İstanbul'da da Yalnız Bırakmıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF), 20 Ağustos tarihinde gerçekleşecek ihale ile satışa çıkardığı Göztepe taraftarları, ihale sırasında İstanbul'da bir araya gelerek, kurdukları Göztepe Danışmanlık İşletme ve Spor Hizmetleri Ticaret A.Ş.'ye destek vereceklerini açıkladılar.

Efsane futbol kulübünün geçtiğimiz sezon 3. lige veda etmesinin ardından taraftar gruplarının özverili çalışmaları sonucu Göztepe Danışmanlık İşletme ve Spor Hizmetleri Ticaret A.Ş, Göztepe'nin tekrar taraftarına kazandırılması için ihalede Göztepe'nin İzmirlilerde kalmasında kararlı olduklarını gösterdiler.

Camianın büyük desteği ile harekete geçen Göztepe Danışmanlık İşletme ve Spor Hizmetleri Ticaret A.Ş., 1925 Platform Derneği Başkanı ve Eski Başkanlardan Levent Ürkmez, aileden Göztepeli camianın lider simalarından Fatih Dalan, Göztepe'ye Hizmet Derneği Başkanı Erkan Uslu, Göztepe Yalı Derneği Başkanı Deniz Durmaz, Göztepe'yi 1969 yılında Avrupa'da ilk kez yarı final oynayan kulüp yapan Efsane Kadronun unutulmaz oyuncularından Nevzat Güzelırmak, eski başkanlardan Macit Birsel'in oğlu eski yöneticilerden Murat Birsel'in liderliğinde kuruldu. "Efsane Yeniden Doğacak" sloganıyla yola çıkan taraftarların kuruluşu Göztepe Danışmanlık İşletme ve Spor Hizmetleri Ticaret A.Ş, 20 Ağustos Pazartesi günü TMSF'de gerçekleşecek ihalede, taraftarlarının da desteğiyle iddialı taraf olacaklarının altını çiziyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu konu hakkında, "Bu oluşum tarihi kulübü yeniden ayağa kaldırabilecek ve camiayı toparlayabilecek güçte bir oluşumdur. Pazartesi günü zarflar açıldıktan sonra, Göztepe açık artırma ile satılacak. Biz de bu süreçte, İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak, bu kentte yaşayan ve Göztepe'ye yıllarını vermiş insanların yer aldığı oluşuma destek veriyoruz. Göztepe Kulübü'nün bu oluşumda kalması için elimizden gelen desteği veriyoruz." dedi.

Eski Başkan ve 1925 Göztepe Kurtuluş Platformu Derneği Başkanı Levent Ürkmez ihale öncesinde;

"Göztepe Camiasını ve Göztepe'ye gönül veren tüm sporseverleri Dernekler Platformu olarak bir bayrak altında topladık. Camia ve İzmir Göztepe'sini geri istiyor. İhalede Göztepe'ye talip olanlar Camianın yani bizlerin desteğini almazlarsa sadece bir tabela almış olur. Kimse macera aramasın. Göztepe İzmir'indir, Göztepe Göztepelilerindir. Göztepe'nin menfaatleri için, sadece Göztepe için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağız." dedi. Fatih Dalan ise yaptığı açıklamada, "Aileden miras kalan Göztepe aşkı, toplumsal bilinç ve sorumluluk duygularımızla da birleşince bu büyük hareketin bizzat içinde yer almak ve katkıda bulunmak benim ve tüm Göztepeliler için bir ödev olmuştur. Bu hareket basit bir taraftarlık hareketi değil, İzmir'in sosyal, sportif ve ekonomik hayatının daha da gelişmesi için yapılan sosyal bir projedir. Türk sporuna hizmet, gençlerimize, insanımıza sağlıklı sprotif ve sosyal olanaklar hazırlamak bizlerin görevidir. Bizler Göztepe gibi Türkiye'nin en büyük camialarından birinin şanlı arması altında bu hizmetleri İzmir halkına ve Türk sporuna vermek için yola çıktık. Tüm Türkiye'den, sporseverlerden destek bekliyoruz. Camianın da güçlü desteği ile en kısa zamanda Göztepemizi hakettiği yerlere el birliği ile taşıyacağız." diye konuştu.

110 BİN YTL İLE SATIŞA ÇIKARILACAK

TMSF'nin 110 bin YTL muhammen bedelle satışa çıkardığı Göztepe'nin ticari ve iktisadi bütünlüğü için beş katılımcı kapalı zarf usulü teklif verdi. Göztepe ticari ve iktisadi bütünlüğünün ihalesi, 20 Ağustos 2007, Pazartesi günü, saat 11:00'de TMSF'nin İstanbul Esentepe'deki binasında, zarfların açılmasının ardından yapılacak açık artırma ile gerçekleştirilecek. Satışa konu ticari ve iktisadi bütünlük, Türkiye Futbol Federasyonu nezdindeki tescil ve liglerde yarışma hakkı, futbolcu ve diğer teknik personel sözleşmelerinden kaynaklanan haklar, menkul mallar ile bu mal, hak ve varlıkların sözleşmelerinden oluşuyor.

(KA-YB-)

18.08.2007 14:55 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title