Haberler

İzmirli PSY

Güncelleme:

Karadenizli şarkıcı Mustafa Dural'ın, 'Gangnam Style' şarkısıyla dünyayı sallayan Güney Koreli şarkıcı PSY'ye olan bezerliği şaşırtıyor.

İzmir'de yaşayan Karadenizli şarkıcı Mustafa Dural'ın, 'Gangnam Style' şarkısıyla dünyayı sallayan Güney Koreli şarkıcı Park Jae Sang'e (PSY) olan bezerliği şaşırtıyor. Bu benzerlikten yararlanan Dural, piyasaya sürmeye hazırlandığı 'Gamgnam Musta' isimli şarkısına klip çekiyor.

Tüm dünyayı komik ve ritmik danslarının yer aldığı Gangnam Style şarkısı ile sallayan Güney Koreli şarkıcı Park Jae Sang'in (PSY) bir benzeri İzmir'den çıktı. Aslen Karadenizli olan 36 yaşındaki Mustafa Dural, İzmir'in Torbalı İlçesi'nde yaşıyor. Dural bu günlerde, 'Gamgnam Musta' isimli şarkısına klip çekiyor. Klibin müzik yönetmenliğini Ak Sistem Prodüksiyon'un sahibi Orhan Yaşar yapıyor. Klip çekimleri Seferihisar'da sürüyor. Mustafa Dural'ın Koreli şarkıcı PSY'ye olan benzerleğini görenler ise büyük şaşkınlık yaşıyor.

Küçük yaştan beri müziğe karşı ilgisinin olduğunu belirten Dural, 'Daha önce 3 albüm çıkardığını, kliplerde sadece Karadeniz'e özgü müziklerle dans ediyordum. Fakat bu klibi daha da zenginleştirerek içine kolbastı, Roman, Ankara misket, Rize tulum ve horon koyduk. Harika bir klip ortaya çıkıyor. Klibimin sadece yurtiçinde değil, benzeri olduğum Koreli müzisyenin ülkesinde de beğenileceğine inanıyorum. Bu ülkede Türklere karşı büyük bir sempati var. Müzik evrensel, Koreli meslektaşıma asla rakip değilim. PSY Gangmam klibini televizyonda izleyen yönetmenim Orhar Yaşar, dans ederken ayak haretlerimin, fiziğimin benzerliğini görünce, biz de yerli Gangnam Musta klibini çekmeye karar verdik. Zaten yolda, alışverişte beni gören herkes Park Jae Sang'e benzerliğime şaşırıyordu' dedi.

Dural'a Seferihisar'daki klip çekimlerinde Busem Pirinçoğlu eşlik ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seferihisar İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title