Haberler

İzmirli Odalar Turizmi Tanıtma Platformu Kuruyor

İzmirli odalar İzmir’i daha iyi tanıtmak için platform kuruyor.

İzmirli odalar İzmir'i daha iyi tanıtmak için platform kuruyor. Geçtiğimiz hafta Foça'da yapılan İzmir Odaları yönetim kurulları ortak toplantısında Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu'dan turizm platformu kurma önerisi geldi.

Menemen Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleşen İzmir Odaları yönetim kurulları ortak toplantısına İzmir'de bulunan oda ve borsaların yönetim kurulları katıldı. Görüşülecek konularda ilk sırada yer alan Selçuk Ticaret Odası'nın platform önerisine ilişkin söz alan STO Başkanı Koray Yolcu İzmir turizminin tanıtım ve pazarlamasında eksiklikler olduğunu belirterek güç birliği yapılması gerektiğini vurguladı. Türkiye turizmine ilişkin bazı istatistikler veren Yolcu "Ülkemize gelen yabancılar sırasıyla; Antalya, İstanbul, Muğla, İzmir ve Aydın'ı tercih etmekte, diğer iller daha sonra gelmektedir. Alınacak bir takım önlemler ile İzmir'in 4. tercih edilen il değil de daha önce tercih edilen bir il konumuna getirilmesi mümkündür" dedi.

STO Başkanı Yolcu, Selçuk Ticaret Odası olarak yurt içi ve yurt dışındaki uluslararası fuar ve kongreleri takip ettiklerini söyleyerek bazı gözlemlerini de paylaştı. Yolcu şöyle devam etti: "Uluslararası mecralarda daha kuvvetli, daha organize ve koordineli bir biçimde yer almanın bizim elimizi uluslararası pazarlarda güçlendireceğine ve rekabet gücümüzü artıracağına inanıyorum. Bu yüzden bütün ilçe oda ve borsalarımızın temsilcilerinin yer alacağı İzmir Odaları ve Borsaları Turizm Tanıtma Platformu kurulmasını öneriyoruz. Bu platform tanıtım stratejimiz doğrultusunda planlı bir biçimde gidilecek fuarları belirlemeli ve organize bir şekilde hazırlık yapmalıdır."

Foça'da yapılan toplantıda Selçuk Ticaret Odası Başkanı Koray Yolcu'nun turizm platformu kurma önerisi oy birliği ile kabul edilerek karara bağlandı. İzmir Ticaret Odası tarafından sekreteryası yürütülecek platformun çalışma planı ve yol haritası önümüzdeki günlerde tespit edilecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menemen İzmir Foça Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title