Haberler

İzmirli Minibüsçülerden Teröre Lanet

İZMİR Minibüsçüler Odası, İstanbul'da düzenlenen bombalı saldırıları lanetleyip, il çapında çalışan tüm minibüsleri Türk bayrağı ile süsleyerek polise destek verdi.

İZMİR Minibüsçüler Odası, İstanbul'da düzenlenen bombalı saldırıları lanetleyip, il çapında çalışan tüm minibüsleri Türk bayrağı ile süsleyerek polise destek verdi.

Gaziemir Sosyal Konutlar minibüs son durağında basın açıklaması yapan oda yöneticileri, durakta çalışan üyeleriyle birlikte minibüsleri Türk bayrakları ile donattı. Siyah kurdela ile 'Gün Birlik Günüdür, Polisimizin yanındayız, Milletimizin Başı sağolsun' yazılı bayraklar minibüslerin arka camına yapıştırıldı. İzmir Minibüsçüler Odası Başkanı Taner Uğuz, kentte bulunan 60 minibüs durağı ile hatlı 1147 minibüsün bayraklarla süslendiğini söyledi. Türkiye'nin zor günlerden geçtiğine dikkat çeken Oda Başkanı Uğuz, "İstanbul'da iki farklı noktada art arda gerçekleştirilen terör saldırılarını, terörden medet umanları lanetliyorum. Ülkemiz tarih boyunca ve özellikle son bir yılda bu tür saldırılarla karşılaşmış milletimiz benzer oyunlarla emellerini gerçekleştirmek isteyen bu örgütlere istediklerini vermemiştir. Türkiye'yi bombalı eylemlerle korkutmayı ve istediklerini yaptırmayı amaçlayanlar, bu isteklerinin karşılığını hiçbir zaman alamayacaklardır. Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Bu zor günleri birlik ve beraberlikle aşacağımıza inancımız tamdır. Devletimizin ve polisimizin yanındayız, her zaman da yanında olacağız. İstanbul'da gerçekleştirilen hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır ve yaralılara da acil şifa diliyoruz" diye konuştu. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziemir İstanbul Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

title