Haberler

İzmirli Küçük Fazıl Say

Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YÜSEM) Müzik Okulu öğrencisi 11 yaşındaki Kaan Turan, Romanya’nın Bükreş kentinde düzenlenen Uluslararası Piyano Yarışmasında 1’inci gelerek ülkesine büyük gurur yaşattı.

Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YÜSEM) Müzik Okulu öğrencisi 11 yaşındaki Kaan Turan, Romanya'nın Bükreş kentinde düzenlenen Uluslararası Piyano Yarışmasında 1'inci gelerek ülkesine büyük gurur yaşattı. Müziğe 6 yaşında adım atan yetenekli piyanist, ödüllerine her geçen yıl bir yenisini ekliyor. Geçen yıllarda Mozart Akademi Ulusal Piyano Yarışmasında Türkiye 1'inciliği elde eden Kaan Turan, çalışmalarını YÜSEM Müzik Okulu Eğitmeni ve Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi Payam Gül Susanni'nin burslu öğrencisi olarak sürdürüyor. Çeşitli çocuk piyano festivalleri ile ustalık kurslarına katılan ve dünya çapında bir piyanist olmak isteyen genç yetenek Kaan; Bach, Czerny, Mozart ve Khachaturian'ın eserlerini çalarak Bükreş Uluslararası Piyano Yarışmasında birincilik elde ettiğini söyledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Romanya Mozart Bükreş Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

9 Eylul Ali:

Hakikaten çok yetenekli bir çocuk, aynı kurstayız, zevkle dinliyoruz. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title