Haberler

İzmirli 'Gangnam Style'

İzmir'de oturan Karadenizli şarkıcı 36 yaşındaki Mustafa Dural'ın, 'Gangnam Style' şarkısıyla dünyayı sallayan Güney Koreli şarkıcı Park Jae Sang ile bezerliği görenleri şaşırtıyor.

İzmir'de oturan Karadenizli şarkıcı 36 yaşındaki Mustafa Dural'ın, 'Gangnam Style' şarkısıyla dünyayı sallayan Güney Koreli şarkıcı Park Jae Sang ile bezerliği görenleri şaşırtıyor. Dural, piyasaya sürmeye hazırlandığı 'Gangnam Musta' isimli şarkısına klip çekmeye başladı.

Tüm dünyayı komik ve ritmik danslarının yer aldığı 'Gangnam Style' şarkısı ile büyük üne kavuşan Güney Koreli şarkıcı Park Jae Sang'in bir benzeri İzmir'de çıktı. Aslen Karadenizli olan Mustafa Dural, İzmir'in Torbalı İlçesi'nde oturuyor. Dural, 'Gangnam Musta' isimli şarkısına klip çekmeye başladı. Seferihisar'da çekimleri süren kibin müzik yönetmenliğini Ak Sistem Prodüksiyon'un sahibi Orhan Yaşar üstlendi. Küçük yaştan bu yana müziğe ilgi duyduğunu belirten Dural, şöyle dedi:

"Daha önce 3 albüm çıkardım. Kliplerde sadece Karadeniz'e özgü müziklerle dans ettim. Fakat bu klibi daha da zenginleştirerek içine kolbastı, Roman, Ankara misket, Rize tulum ve horon koyduk. Harika bir klip ortaya çıkıyor. Klibimin sadece yurt içinde değil, benzeri olduğum Koreli müzisyenin ülkesinde de beğenileceğine inanıyorum. Bu ülkede Türklere karşı büyük bir sempati var. Müzik evrensel, Koreli meslektaşıma asla rakip değilim. PSY Gangmam klibini televizyonda izleyen yönetmenim Orhar Yaşar, dans ederken ayak hareketlerimin, fiziğimin benzerliğini görünce, biz de yerli Gangnam Musta klibini çekmeye karar verdik. Zaten yolda, alışverişte beni gören herkes Park Jae Sang'e benzerliğime şaşırıyordu."

Dural'a Seferihisar'daki klip çekimlerinde Busem Pirinçoğlu eşlik ediyor. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Seferihisar İzmir Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title