Haberler

İzmir1tatı : Tedaş Değilim Ki Elektriği Keseyim

CHP'li Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, İzmir Yörükler Derneği'ni iki yıl önceki şenliğine de MHP Grup başkanvekili Oktay Vural'ı çağırdıklarını, bu nedenle derneğe şenlik için yer tahsis etmekten kaçındığını ancak dernek yöneticilerinin araya...

Akay'dan MİKROFON KRİZİ YORUMU GAFLET VE KURNAZLIK HABERİNE EK

TATI TEDAŞ DEĞİLİM Kİ ELEKTRİĞİ KESEYİM

CHP'li Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, İzmir Yörükler Derneği'ni iki yıl önceki şenliğine de MHP Grup başkanvekili Oktay Vural'ı çağırdıklarını, bu nedenle derneğe şenlik için yer tahsis etmekten kaçındığını ancak dernek yöneticilerinin araya hatırlı birkaç kişiyi sokmaları üzerine Gölet Alanı'nı 'siyasetçi konuşturmama' şartıyla verdiğini söyledi.

TEDAŞ DEĞİLİM Kİ ELEKTRİĞİ KESEYİM

Tatı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Yörük Şenliği'nde konuşurken kendisinin de aynı bölgede bir başka şenlikte bulunduğunu belirterek, Orada da elektrik yoktu. Bana Yörük Şenliği'ne Bakan'ın geldiğini söylediler. Benim haberim yoktu. AKP İl Başkanı 'hoşgeldiniz demedi' diyor. Haberim olmadan kime 'hoşgeldiniz' diyeceğim. Daha sonra gittim, Bakan'ın ayrıldığını öğrendim. Sonra başka milletvekilleri gelmiş. Yörük Derneği Başkanı'nı yanıma çağırdım. 'Neden benim haberim yok. Bana siyasetçi çağırmayacağız dediniz' dedim. İzmir Yörük Derneği Başkanı Mehmet Gülcan da 'çağırırsam çağırırım ne yapabileceksin' dedi. Ben de 'bana verdiğiniz sözde durmadınız etkinliğiniz bitmiştir' dedim ve talimatları verdim, bitirmeleri istedim. Ancak alanı terk etmediler. Akşam saat 19.00'da gittim eğlence devam ediyordu. Ben TEDAŞ değilim ki elektriği keseyim. Orada bir arıza olmuş olabilir. Gidilip kontrol edilirö dedi.

142 DÖNÜM ALANIN 107 DÖNÜMÜNÜN TAPUSU BİZDEö

Buca Belediye Başkanı Tatı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun açık kalan mikrofona yansıyan konuşmasını üslup açısından eleştirerek, Buraya el koyun' dedikleri tesis Buca halkınındır ve tapusu da Buca Belediyesi'nindir. Evrakları burada. Toplam 142 dönüm alanın 107 dönümü bizim. 35 dönüm de Milli Emlak'tan tahsisli. Bana terbiyesiz' demişler. Terbiyeyi sizden öğrenmeyeceğim. Siyasi terbiyem CHP'dir. Aile terbiyem de vardır. AKP İl Başkanı'na bu üslup yakışmıyorö dedi.

BEN YANMAYA RAZIYIM

Tatı, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin İzmir'i teslim almaya çalıştığını öne sürerek, İzmir'i teslim alın' mantığı yine ortaya çıktı. İzmir'i sandıkta alamadılar burayı nasıl alacaklar merak ediyorum. Her şey iki dudak arasında asalım, keselim, cezasını verilim' diyorlar. Türk ulusu ülkede kararların nasıl alındığını bir kez daha görebildiyse ve ben bunda ışık olduysam ne mutlu bana. Ben yanmaya razıyım ama beni yakabilecek güçleri olduğunu sanmıyorumö dedi.

BAKAN EROĞLU'NDAN, İL BAŞKANI'NDAN, ÖZÜR BEKLİYORUZ

Buca Belediye Başkanı Tatı, AKP'den özür beklediklerini belirterek, Bakan'ın yanlış yönlendirilmesi etrafındaki milletvekillerinin kendilerine küçük bir şov alanı bulmaları olayları bu noktaya getirdi. İyi malın reklama ihtiyacı yoktur. Onların özellikli bir vekilleri var ki iyi bir maldır ve reklama ihtiyacı vardır. Mikrofon krizi, AKP açısından disiplinlik bir olay, herhalde kendi içlerinde çözeceklerdir. Bakan Eroğlu'ndan, İl Başkanı'ndan Buca halkı olarak özür bekliyoruzö dedi.

YÖRÜKLER TATI'YI KINADI

Öte yandan İzmir Yörükler Eğitim, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Gülcan, dernekte düzenlediği basın toplantısında Bakan Eroğlu'nun konuşmasının ardından şölen alanına gelen Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı'nın kendilerine tepkili bir şekilde ağza alınmayacak küfür dolu hakaretlerde bulunduğunu öne sürerek, Bizler yörük gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak isterken olayı siyasallaştıran Tatı'yı şiddetle kınıyoruzö dedi. Gülcan, Tatı'nın şenlikten ayrılmasıyla elektriğin kesildiğini bunun tesadüf olamayacağını belirterek, Gölet alanındaki oyun parkında elektrik var, su ve çay satışının yapıldığı büfede elektrik var ama hemen yanındaki bizim alanda elektrik yok. Bu genel bir kesinti ya da arıza değil özellikle yapıldıö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ercan Tatı İzmir Buca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title