Haberler

İzmir ve Aydın'daki Motosiklet Hırsızlığı

İzmir ve Aydın'daki motosiklet hırsızlığına yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

İzmir ve Aydın'daki motosiklet hırsızlığına yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan 5 kişiden 4'ü tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, İzmir'in Tire ilçesinde 4, Selçuk'ta 1 ve Aydın'da 3 motosiklet hırsızlığına karıştıkları iddiasıyla Aydın'n Germencik ilçesinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınarak İzmir'e getirilen D.K.(18), R.E.(26), O.G.(19), D.B.(24) ile 16 yaşındaki H.Ö'nün Tire İlçe Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.E, O.G, D.B. ve H.Ö. tutuklandı, diğer zanlı D.K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki motosiklet hırsızlığı olaylarına yönelik soruşturma kapsamında, Aydın Germencik'te ilçe emniyet ve jandarma ekiplerinin de desteğiyle şüphelilerin ikamet ettiği belirlenen 4 mahallede düzenlediği eş zamanlı operasyonda 5 kişiyi gözaltına almıştı.

Zanlıların adreslerinde ele geçen 8 motosikletin, İzmir'in Tire ve Selçuk, Aydın'ın Germencik ilçelerinden çalındıkları belirlenmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Selçuk Aydın Germencik İzmir Tire Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title