Haberler

İzmir Vali Yardımcısı: Soma'da Aklını Kullanan Hayatta Kaldı

Güncelleme:

İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu, Soma'daki facia ile ilgili "Aklını kullanan hayatını kurtardı." ifadelerini kullandı.

İzmir Vali Yardımcısı Mustafa Harputlu, Ege Üniversitesi’nin düzenlediği ‘Temel Bilimler Sempozyumu’nda Soma’da yaşanan maden faciası hakkında ilginç açıklamalarda bulundu. Harputlu, “Soma’da hayatta kalan aklının kullanandır. Düşünebilen, aklını kullanan hayatını kurtarmıştır.” dedi. 

SÖZLERİ ŞAŞKINLIKLA KARŞILANDI

Egedesonsöz'ün haberine göre toplantının açılışında konuşan Vali Yardımcısı Harputlu, konuşmasına Soma’da hayatını kaybeden madenciler için başsağlığı dileyerek başladı. Harputlu’nun faciayla ilgili verdiği örnek, salonda şaşkınlıkla karşılandı. Egedesonsöz'ün haberine göre toplantının açılışında konuşan Vali Yardımcısı Harputlu, konuşmasına Soma’da hayatını kaybeden madenciler için başsağlığı dileyerek başladı. 

"HAYATTA KALANLAR AKLINI KULLANANLARDIR"

Harputlu, “Hepinizin dikkatini çekmiştir. Bazı kurtulan kişiler kurallara uymayarak, tabiri yerindeyse, hayatlarını kurtarmışlardır. Çünkü akıllarını kullanmışlardır. Hayatta kalan aklını kullananlardır. Orada yönlendirenler, hazırlanan planlara göre tahliye yollarını gösterenler, şunu gösterenler, bunu gösterenler, her şeyi hazır şablona uygun yapanlar insanları gaz sızıntısına yönlendirmiştir. Düşünebilen, aklını kullanan geri dönmüş, hayatını kurtarmıştır” dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ege Üniversitesi Mustafa Harputlu İzmir Soma Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

eryan gelAdınız Yazınundefined:

lan vali misin nesin ölenlere akılsız mı diyosun

26
1
yanıtYanıtla
U.L.undefined:

NASİL BİR İNSANSIN SEN YA ?

19
2
yanıtYanıtla
alperenundefined:

allahbelanı versın olmaz olsun senıngıbı valı

19
1
yanıtYanıtla
kaya kayaundefined:

sevgili arkadaşlar lütfen laflarınıza dikkat ediniz. vali yardımcısı beyefendiye yapılan saçma sapan kınamaları ve sözleri kınıyorum. ve sizlerden kayıplarımıza sadece dua etmenizi diliyorum. yastayız mavi yaka beyaz yaka unuttuk ağlıyoruz . lütfen rica ediyorum hakaret etmeyi bırakın. dua edelim. yalnızca dua edelim. ve yapabiliyorsak hepimiz birilerini suçlamak yerine iyileştirmeler yapalım. veren ALLAH alır canı. saygılarımla kaya

3
15
yanıtYanıtla
ahaundefined:

Ölenler akılsızmıydı?Bu ne biçim açıklama.

15
3
yanıtYanıtla
rodi özgürundefined:

'Yarın Hakkın divanına varınca,Süleyman'dan hakkın alır karınca...'

15
1
yanıtYanıtla
T.Cundefined:

BU MILLET BU HAKARETLERI BU DAYAKLARI HAK EDIYOR SIZIN ORAYA GELMENIZE KISMEN SEBEP OLDUGUM İÇİN ALLAH cc BENI AFFETSIN GÜLE GÜLE AKP CENAZENE DE YOKUM

14
1
yanıtYanıtla
osmanundefined:

böyle acılı bir günde ailelere 'sizin çocuğunuz akılsız' demek hiç hoş değil

15
0
yanıtYanıtla
serundefined:

böylelerini alacaksın evinde tam beklemediği bi anda atese verip zehirli gaz atacaksın bak bakım aklına bişey geliyomu. bu olaydan sonra devletin basındakilerinin konuşmaları şok ediyor beni artık. ALLAH tan korkan insan böyle söylemez yaa şüphe eder oldum artık

14
0
yanıtYanıtla
kara aliundefined:

adamin aciklamasinin son satirlari okuyun! Tabi okuyup anlama kabiliyeti olanlara, adam yanlis yönlendirmeye dikat cekiyor. Burada bas yaziyi okuyup adami ne bileyim sey... yerine koymayin.

3
10
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title