Haberler

İzmir Uluslararası Edebiyat Festivali

İzmir Büyükşehir Belediyesince bu yıl ilk kez düzenlenen İzmir Uluslararası Edebiyat Festivali, 24 Temmuz-5 Eylül tarihlerinde Türkiye'nin yanı sıra Romanya, Macaristan, Yunanistan ve Vietnam'dan edebiyatçıların katılımıyla yapılacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesince bu yıl ilk kez düzenlenen İzmir Uluslararası Edebiyat Festivali, 24 Temmuz-5 Eylül tarihlerinde Türkiye'nin yanı sıra Romanya, Macaristan, Yunanistan ve Vietnam'dan edebiyatçıların katılımıyla yapılacak.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, ilki bu yıl 24 Temmuz-5 Eylül tarihlerinde düzenlenecek uluslararası edebiyat festivalle İzmirli sanatseverler yeni bir etkinliğe kavuşacak.

Şair Haydar Ergülen'in direktörlüğünü yaptığı festivalde 11 ilçede etkinlikler düzenlenecek. Türkiye'nin yanı sıra Romanya, Macaristan, Yunanistan ve Vietnam'dan edebiyatçıların katılacağı festivalde, edebiyat söyleşileri, şiir ve müzik dinletileri yapılacak.

Kaynak: AA / Yerel

Romanya Türkiye Eylül İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title