Haberler

İzmir Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Binali Yıldırım, Oyunu Urla'da Kullandı

Ak Parti İzmir milletvekili adaylarından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, oyunu Urla'da kullandı. Oyunu kullandıktan sonra açıklama yapan Binali Yıldırım, '2 Kasım sabahı Türkiye için önemli" dedi.

Geçen seçimlerde oyunu Bornova'da kullanan AK Parti milletvekili adayı ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, bu kez Urla'yı tercih etti. Binali Yıldırım, saat 11.00'de oyunu kullanmak üzere Urla İçmeler'de bulunan Hüseyin Asliye Akyüz İmam hatip Lisesi'ne geldi. Yıldırım'ı burada İl başkanı Bülent Delican ile parti yöneticileri karşıladı. Binali Yıldırım daha sonra, oy kullanmak içini bekleyen vatandaşlarla selamlaştıktan sonra oyunu 1056 numaralı sandıkta, kullandı.

ÇAY İKRAMINI KABUL ETTİ

Daha sonra burada bulunan partililerini çay ikramı teklifini kabul eden Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı Binali Yıldırım, okulun bir odasında çay içti. Bu sırada açıklamalarda bulunan Yıldırım, seçimlerin demokrasi bayramı olduğunu söyledi. Yıldırım, Seçim değerlendirmesinde şu görüşlere yer verdi,

'Vatandaşlık görevimizi yaptık. Bütün vatandaşlarımız gibi oyumuzu kullandık. Seçimlerin önce ilimize güzel İzmirimize hayırlı olmasını diliyorum, Türkiye'nin birliğine, beraberliğine, kardeşliğine vesile olmasını diliyorum. 2 Kasım sabahı Türkiye içi önemli, her bakımdan önemli. Türkiye'nin istikrarı, güvenliği, milletin bekası için güçlü bir siyasi iradenin oluşması her türlü sorunumuzu daha kolay hızlı şekilde çözmemize yardımcı olacak. Etrafımızda yaşanan olayları da dikkate aldığımızda, bugün ülke gündemini fazlasıyla meşkul eden terörün ülke gündeminden çıkması için mutlaka ve mutlaka siyasi istikrar çok önemlidir. Seçimler, demokrasi bayramıdır. Bir demokrasi bayramını tekrar bugün kutluyoruz. 50 Milyon üzerindeki seçmen, yurdu he köşesinde seçimde, oy hakkını kullanacak ve demokrasi bayramında ben da varım, Türkiye'nin geleceğinde, ülkenin istikrarında ben de varım demiş oluyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım Ak Parti İzmir Urla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title