Haberler

İzmir Ulaşımında Yeni Kriz! Satacak Kart Kalmadı

Güncelleme:

İzmir'de ESHOT Genel Müdürlüğü'nün toplu ulaşım elektronik ücret toplama sisteminde ocak ayında yapılan ve mahkemelik olan ihale süreciyle başlayan kriz farklı bir boyut kazandı.

Toplu ulaşımda kullanılan elektronik kart bayilerinde satılacak kart kalmadı. Yeni kart almak isteyen vatandaşlar, bayilerden eli boş dönmeye başladı.

SATACAK KART KALMADI

Haziran ayında eski firmadan sistemi devralan yeni firma, haziran ve temmuz aylarında mevcut elektronik kartların otobüs, metro ve vapura binişi okunmasında yaşanan problemleri çözdü. Ancak, bu süreç yeni elektronik kartların hazırlanmasını geciktirdi. "İzmirimkart" adı verilecek olan kartın yazılımı henüz tamamlanmadığı için bayilerde vatandaşa satacak kart kalmadı.

"SORUN ÇÖZÜLECEK"

Stoktaki kartların tükenmesiyle hem vatandaş hem de elektronik kart bayileri zor günler yaşıyor. ESHOT Genel Müdürlüğü yetkilileri, firmanın kısa süre içinde yeni kartları hazırlamasını beklediklerini söylerken, herhangi bir açıklama yapmaktan kaçınan bayiler yaklaşan Kurban Bayramı'nın ardından bu sorunun çözüleceğini söylediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (16)

PAPA FRANCESCO:

CHP, lilerin oldugu yerlerde bereket yoktur.

31
1
yanıtYanıtla
BUCA:

abartmayın hic birsey yok suan. yandas medyanın asılsız haberleri. İzmirde yasamasak inanacaz.

15
17
yanıtYanıtla
oktay oktay:

chp zihniyeti işte normaldir

9
5
yanıtYanıtla
asuman:

Laiklere hersey müstehaktır düsünün sene bu zihniyet türkiyeyi yönetiyor aman allahim kabusmu görüyorum

8
5
yanıtYanıtla
feti:

Zorunuza gitsin akpliler izmir size gunahini bile vermez verende gocebe halktir akp ye su yok

2
7
yanıtYanıtla
tamam:

chp türkiyeye hükmetmeye calısıyo bide. bari tek elde edebildigin izmiri kurtarmaya çalış bari fukaralar

6
2
yanıtYanıtla
CAN DERSİMLİ:

İZMİR BÜYÜKŞEHİR TÜRKİYENİN EN İYİ BELEDİYESİ ÇAMUR AT İZİ KALSIN SİYASETİ İLE İŞLER YÜRÜMEZ. İZMİRDE TORBALI AKP DE GİT SOKAKLARINDA İT YÜRÜMEZ. İSTANBUL ZATEN TAM BİR BELEDİYE FACİASI YILLARDIR SOYUP SOĞANA ÇEVİRDİLER. RANT VE TALAN BELEDİYECİLİĞİ AKP NİN Kİ

4
4
yanıtYanıtla
KANSIZ LEVENTTTT:

İZMİR DOĞA GÜZELLİĞİ VE DENİZİ İLE EGENİN İNCİSİ AMA MALESEF YILLARDIR SOL PARTİLERİN PİNEKLEYİP HİÇBİRŞEY YAPMADI YOLLARI DELİK DEŞİK ÇEVRE TEMİZLİĞİ 0 OLAN BELEDİYELİCİĞİN 0 OLDUĞU BİRYER SADECE ATTÜRK VE CUMHURİYET YALANLARINA OY VERENLERİN ŞEHRİ MALESEF

6
2
yanıtYanıtla
POYRAZ.:

YAŞANACAK ŞEHİR. Bİ KART ŞİNİ BİLE AYLARDIR ÇÖZEMEDİ. LER. .

6
1
yanıtYanıtla
Tam35gözgöz:

Plaka 35 biz izmiri her haliyle seviyoruz...

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title