Haberler

İzmir Türfad Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şubesi'nin bu yıl 17'ncisini düzenlediği, "İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır" ödülleri sahiplerini buldu.

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) İzmir Şubesi'nin  bu yıl 17'ncisini düzenlediği, "İnsanlar Yaşarken de Anılmalıdır" ödülleri sahiplerini buldu.

Dr.Selahattin Akçiçek Kültür ve Sanat Merkezi'ndekri törende bu yılın onur ödülü eski spor bakanı ve eski İzmir Belediye Başkanı Yüksel Çakmur'a verildi. 12 kategoride 43 ödülün dağıtıldığı gecede Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Pınar Karşıyaka ile namağlup Türkiye şampiyonu olan Altınordu U-13 Takımı, özel başarı ödülüne layık görüldü.

Gecede medya, kamu yöneticiliği, spora hizmet, kulüp yöneticiliği, hakem-gözlemci, teknik direktör, futbolcu ve sporcu sağlığında başarılı olmuş isimler ödüllendirildi.z Törene katılan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, "Ülkemizin ve İzmir'in kalkınmasında futbol büyük öneme sahip. Vefanın unutulmadığı bu organizasyona destek vermekten gurur duyuyorum" dedi. TÜRFAD İzmir Şube Başkanı Bahri Vreskala ise spora hizmet edenleri yaşarken anmanın toplumsal dayanışmanın gereği olduğunu söyledi.

Ödül alanlar şunları:

ONUR ÖDÜLÜ: Yüksel Çakmur.

İZMİR SPORUNA KATKI: Kamil Okyay Sındır, Olgun Atilla.

BASIN ÖZEL: Deniz Sipahi, Bülent Zarif.

SPORA HİZMET: Mahir Araz, Vedat Dinler, Hikmet Dikmen, Firuz Kocaş.

KAMU YÖNETİCİLİĞİ: Gülnihal Çetin, Nilüfer Sipahi, Ahmet Hamdi Alpaslan, Mehmet Erdül, Ecüment Alp, Necdet Tüzün.

KULÜP YÖNETİCİLİĞİ: Coşkun Gencerler, Cihan Büyükoral, Veli Velioğlu, İlhan Temimhan, Şefik Ant, Mehmet Erdoğan, Cihat Özkızılkaya, Cengiz Kaynak.

HAKEM-GÖZLEMCİ: Nebi Kardelen, Hüseyin Çavuş, M.Ali Akmısır, Meriç Ölçüşenler.

TEKNİK DİREKTÖR: Ergun Kantarcı, Reha Kapsal, Hüseyin Eroğlu.

FUTBOLCU: Gençay Sümer, Behzat Çınar, Muzaffer Etçil, Taner Lafçı, Nevruz Şerif, Cafer Özel, Hasan Eryiğit, Sadık Seyhan, Malik Gençalp.

SPORCU SAĞLIĞI: Zeki Taşyürek, Mutlu Gürsoy.

SPORA HİZMET: Arif Akın, Recep İtmeç.

ÖZEL BAŞARI: Pınar Karşıyaka, Altınordu U13 Takımı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Pınar Karşıyaka Turgay Yüksel Türkiye İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title