Haberler

İzmir Sporun Enleri" Ödülleri

İzmir'de Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında branşlarında derecelere giren sporculara ve antrenörlerine "İzmir sporun enleri" ödülleri verildi.

İzmir'de Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında branşlarında derecelere giren sporculara ve antrenörlerine "İzmir sporun enleri" ödülleri verildi.

Ege Palas Oteli'nde düzenlenen törende konuşan İzmir Vali Yardımcısı Uğur Kolsuz, yıl içinde uluslararası organizasyonlarda dereceye giren sporcuları ve antrenörlerini kutladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı başta olmak üzere kulüpler, aileler ve sporcuların özveriyle çalıştığını kaydeden Kolsuz, "Bu başarılara herkesin büyük katkısı var. Spor yapanların yaygınlaşmasını hedefliyoruz" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu da amaçlarının herkesi spor yaptırmaya özendirmek olduğunu belirterek, "Amatör Spor Haftası kapsamında bizlere bildirilen en başarılı sporcular için sembolik bir tören düzenledik. Her zaman size desteklerimizi sürdüreceğiz" diye konuştu.

Tatlısu, Okçuluk Dünya Kupası finallerinde erkekler makaralı yay kategorisinde birinciliğe ulaşan Karşıyaka Belediyesporlu Demir Elmaağaçlı için ayrı bir tören yapacaklarını sözlerine ekledi.

Törende atletizmde Cemre Bitgin, bilardoda Serdar Gümüş, cimnastikte Ahmet Önder ile İbrahim Çolak, güreşte Buse Tosun, işitme engelliler atletizmde Muhammed Çakır, tekvandoda İlayda Aktay, Nuri Özel ve Semra Yıldırım'ın yanı sıra İzmirspor 19 yaş altı ve Konak Belediyespor kadın futbol takımlarına ödülleri verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Ali Osman Tatlısu Palas Ege Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title