Haberler

Hakkari'de Şehit Düşen Askerden Eşine Vasiyet Gibi Son Mesaj

Güncelleme:

Izmir Torbalı'da yaşayan ve Hakkari'deki roketli saldırıda şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Harun Şenözüar'ın şehadetinden bir gün önce eşine attığı son mesaj, yürek sızlattı.

Hakkari'nin Çukurca İlçesi Kaletepe ile Hantepe üs bölgeleri arasında geçen pazar akşamı PKK'lı teröristler tarafından askeri araca roketatarlı saldırı düzenlendi. Yaralanan askerlerden Jandarma Uzman Çavuş 25 yaşındaki Harun Şenözüar, tedaviye alındığı Hakkari Devlet Hastanesi'nde saldırının ertesi günü şehit düştü.

26. YAŞINA 4 GÜN KALMIŞTI

Doğum gününe 4 gün kala şehit düşen Harun Şenözüar, dün (salı) memleketi İzmir'in Torbalı İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı. Mümin Mesci Cami'nde ikindi namazına müteakip gerçekleştirilen törenin ardından Harun Şenözüar, Karaot Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi.

"ÖLÜRSEM ÇOCUĞUN ADINI HARUN KOY"

Şehit Harun Şenözüar'ın operasyona çıkmadan önce 8 aylık hamile olan eşi Melek Şenözüar ile son kez gerçekleştirdiği mesajlaşma ortaya çıktı. İkili arasındaki ilk mesajlaşma 16 Nisan'da saat 17.20'de gerçekleşti. Şehit Uzman Çavuş'un eşine, "Bu görev ölürsem çocuğun adını Harun koy" diye mesaj attığı öğrenildi. Ardından ikili arasında saat 22.00 sıralarında tekrar mesajlaşma gerçekleşti. Torbalılı şehidin mesajında, "Ben ölcem galiba" diye yazdığı eşinin ise, "Ne oldu ya" diye yanıt verdiği, ardından şehidin, "Geçende son 20 gün diyordun. Şimdi de son görevindir diyorsun. Belki de Allah söyletiyordur. Ölürüm belki. Tabutum gelir" diye mesaj attığı ortaya çıktı.

EŞİNİN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTI

Öte yandan Melek Şenözüar, şehit eşi Harun Şenözüar'ın otomobil kullanıp türkü söylerkenki bir görüntüsünü Facebook hesabından paylaşım altına şunları yazdı:

"Hakettigin yerdesin Allah'ın yiğidi. Sana boylesi yakısırdı. Oğlun da senin gibi bir yiğidin parçası. Ait olduğun yerdesin. Bizimlesin. Kavuşmamız hep ebedi dünyada diyodun. Cennet biletinim diyodun. Oğlun olsun istiyodun. Kara toprak bile ayıramaz beni- seni. 3 günlük sevmedim. Ömrümün son nefesime kadar bu kaptesin"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kaletepe Hantepe Çukurca Hakkari Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title