Haberler

Izmir - Seferihisar'da Uyuşturucuya Karşı Jandarma Göz Açtırmadı

Seferihisar'da uyuşturucuya karşı jandarma göz açtırmadıİZMİR'in Seferihisar İlçesi'nde, uyuşturucu ticaretine karşı jandarma ekiplerince geçen yıl yapılan çeşitli operasyonlarda çeşitli miktar ve nitelikte uyuşturucu madde ele geçirildi.

Seferihisar'da uyuşturucuya karşı jandarma göz açtırmadı

İZMİR'in Seferihisar İlçesi'nde, uyuşturucu ticaretine karşı jandarma ekiplerince geçen yıl yapılan çeşitli operasyonlarda çeşitli miktar ve nitelikte uyuşturucu madde ele geçirildi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri geçen yıl, uyuşturucu ve uyarıcı madde kaçakçılığı ve yasadışı ekim olaylarıyla mücadele kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Geçen yıl, uyuşturucu ve uyarıcı madde kaçakçılığına karşı 222, yasadışı kenevir ekimine karşı ise 158 olmak üzere toplam 380 operasyon yapıldı. Operasyonlarda 72 bin 672 kök hinkkeneviri ele geçirildi. 528 şüpheli hakkında adli işlem yapıldığı belirtildi. Ele geçirilen kenevir bitkilerinin yakılarak imha edildiği ifade edildi.

Ayrıca kentteki birçok denetim ve kontrollerde başta esrar ve uyuşturucu hap olmak üzere çeşitli miktarda ve nitelikte uyuşturucu madde ele geçirildiği de belirtildi. Kentte son olarak bugün uyuşturucu ticaretine karşı yapılan operasyonda H.C.T, T.R. ve M.Ş.C. adlı 3 şüpheli gözaltına alındı. 325 gram esrar ele geçirildiği belirtildi.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, uyuşturucu maddeyle mücadelesinin süreceğini vurguladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seferihisar İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title