Haberler

İzmir - Seba'nın Heykeli Onarıma Alındı

Seba'nın heykeli onarıma alındı BEŞİKTAŞ Kulübü'nün unutulmaz Başkanı Süleyman Seba'nın, İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki Büyük Park'ta bulunan ve kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edilen heykeli onarıma alındı.

Seba'nın heykeli onarıma alındı

BEŞİKTAŞ Kulübü'nün unutulmaz Başkanı Süleyman Seba'nın, İzmir'in Bornova İlçesi'ndeki Büyük Park'ta bulunan ve kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahrip edilen heykeli onarıma alındı.

Belediye yetkilileri, parmakları kırılan ve boyayla kirletilen heykelin onarılarak en kısa sürede yerine konulacağını belirtti. Büyük Park esnafı ise heykele yapılan saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek, "Süleyman Seba'nın heykeli hepimiz için çok değerliydi. Böyle bir saldırıyı yapanların en kısa sürede yakalanmalarını istiyoruz. Sabah saatlerinde belediye görevlileri heykeli alarak tamire götürdü. Umarız en kısa sürede onarılıp yerine konur" diye konuştu. Ege Beşiktaşlı İşadamları Derneği tarafından yaptırılan heykelin açılışı, geçen mayıs ayında Beşiktaşlı yöneticilerin de katıldığı törenle gerçekleşmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Seba Beşiktaş Bornova İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title