Haberler

İzmir - PTT Soyguncusu 17 Dakikada Yakalandı

PTT soyguncusu 17 dakikada yakalandıPet şişeye bomba düzeneği süsü vermişİZMİR'in Bornova İlçesi'ndeki bir PTT şubesine girip, tabanca ve bomba düzeneği süsü verdiği pet şişeyle çalışanları tehdit ettikten sonra, yaklaşık 5 bin TL alarak kaçan şüpheli, Huzur Timleri tarafından 17 dakikada yakalandı.

PTT soyguncusu 17 dakikada yakalandı

Pet şişeye bomba düzeneği süsü vermiş

İZMİR'in Bornova İlçesi'ndeki bir PTT şubesine girip, tabanca ve bomba düzeneği süsü verdiği pet şişeyle çalışanları tehdit ettikten sonra, yaklaşık 5 bin TL alarak kaçan şüpheli, Huzur Timleri tarafından 17 dakikada yakalandı. Şüphelinin üzerinden sahte kimlik çıktığı, gerçek kimliğinin araştırıldığı bildirildi.

Olay, Özkanlar Semti 258 Sokak'taki PTT Özkanlar Şubesi'nde bugün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Şubeye gelen bir erkek, iddiaya göre tabanca ve bomba düzeneği süsü verilmiş pet şişeyle, biri güvenlik görevlisi iki çalışanı etkisiz hale getirip, tehdit etti. Gişe görevlisi, veznede bulunan yaklaşık 5 bin TL'yi soyguncuya verdi. Parayı alan soyguncu koşarak şubeden ayrıldı. Hemen ardından güvenlik görevlisi polisi arayıp soyguncunun eşkal bilgilerini verdi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yeri yakınlarından 35 T 7761 plakalı taksiye binen soyguncunun, Ege Üniversitesi Hastanesi kavşağında ilk bindiği araçtan inip 35 T 6267 plakalı bir başka taksiye bindiği belirlendi. Burada önlem alan Huzur Timleri'ne bağlı ekipler, taksiyi durdurdu ve şüpheliyi kıskıvrak yakaladı, para da ele geçirildi.

17 DAKİKA YAKALANDI

Olayla ilgili polis telsizinden ilk anons saat 12.30'da yapılırken, Huzur Timleri şüpheliyi 12.47'de yakaladı. Gözaltına alınan şüpheli Özkanlar Polis Merkezi'ne getirildi. Burada, polise sahte kimlik verdiği belirlenen şüphelinin gerçek kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlatıldı. Polis merkezindeki işlemleri tamamlanan şüpheli, sorgulanmak üzere Gasp Büro Amirliği'ne götürüldü.

Şüphelinin bindiği ikinci taksinin şoförü Ömer Faruk Bezer (37), "Biraz panik haldeydi, bana Karabağlar'a gideceğini söyledi. Kavşakta polisler taksinin önünü kesti, ben de hemen el frenini çekip taksiden indim. Araçta hiç konuşmadı. Ama bir suça karıştığından şüphelenmiştim" diye konuştu.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bornova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title