Haberler

İzmir Otogarda Yolcu Yoğunluğu Artıyor

Otogarda yolcu yoğunluğu artıyor

KURBAN Bayramı tatili dokuz gün olmasına rağmen önüş trafiğinde çile çekmek istemeyenler ve pazartesi açılacak olan okullara hazırlık nedeniyle bazı tatilciler, erken dönüş yaptı. İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yoğunluk başladı.

Okullarda ders zili 19 Eylül'de çalarken yazın son tatiline Kurban Bayramı'nda gidenler dönmeye başladı. İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin nöbetçi müdürü Sadullah Şahin,"Bayram tatilinin hemen sonrasında okul açılacağı için vatandaşlar dönüşlerini birkaç güne yaydı. Bayramın son günü itibariyle yoğunluğumuz başladı. Biz de gerekli önlemleri aldık. Otobüs firmaları gerekli gördüğü hatlarda ek seferler koydu" dedi. Trabzon'dan gelen öğrenci Ahmet Yar, "Bayram dönüş trafiğine yakalanmamak için yola erken çıktım. Ancak yine de yollar çok yoğundu. Bu kadar yoğunluk beklemiyordum. Biraz gecikmeli geldik" diye konuştu. Ordu'dan gelen öğrenci Musa Belci ise "Biletimi önceden ayırttım. Bayram nedeniyle yoğunluk bekliyorduk. Biraz uzun sürdü yolculuk. Yollarda yoğunluk vardı" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title