Haberler

İzmir Operasyonu Bülent Arınç'ı Zor Durumda Bıraktı

Güncelleme:

Bugün İzmir'de 'askeri casusluk' soruşturması nedeniyle polislere yapılan operasyon, daha önce aynı polislere 'Teşekkür edilmeli' diyen Arınç'ı zor durumda bıraktı.

İzmir'deki "yolsuzluk" soruşturması ile "Askeri Casusluk" soruşturmalarını yürüten polislere bu sabah operasyon düzenlendi.

Askeri casusluk davasını ortaya çıkaran polislere operasyon yapılması Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın açıklamalarını akıllara getirdi.

TRT Haber'de konuşan Arınç, Askeri casusluk davasıyla ilgili iddianameyi okuduğunu, bunun bir rezalet ve ahlaksızlığın daniskası olduğunu ve iddianameyi okurken yüzünün kızardığını ve soruşturmaya katkı sağlayanlara Türkiye'nin teşekkür etmesi gerektiğini söylemişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bülent Arınç İzmir Güncel Haberler

500

Yorumlar (32)

katip:

arınç bey işin çok zor.yerinde olmak istemezdim Allah yüzbinlerin isteyebileceği bir yerlere getirmiş ancak bizi sınadığı gibi sizi de sınıyor .

62
3
yanıtYanıtla
big n:

çok yazık ettiniz kendinize, yatacak yeriniz yok akp

53
8
yanıtYanıtla
osman:

Bu dakikadan sonra AKP Nin. pili bitmiştir.. kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşüyor yavaş yavaş...

45
3
yanıtYanıtla
HEYYY:

GÖRÜLEN O Kİ TAYYİP İN CUMHURBASKANI OLMASI AKP NİN SONUNU HAZIRLIYOR. AKP DE GÖZLE GÖRÜNEN BİR DÜSÜS VAR ŞUAN

38
9
yanıtYanıtla
aa:

yakında akp vatan hainliğinden yargılanacak

37
10
yanıtYanıtla
ERCAN:

Hizmetten arkadaşın biri dün dediki Teyzemin oğlu Esrar içiyomuş para bulamamış Bonzai içmiş. Camları kırıyor bağırıyor. Gittim konuşmaya annesini beni herkesi ajan görüyor dedi.Sanırım hükümette Banzai içti. Hizmetteki insanları ajan görüyor ama bu ülkede bizden vatanseverini gördün mü sen dedi.Onca delile inanmayıp darbe diyenler , iftiraya inanıp bize ajan diyorlar dedi. Biz ajansak...

31
15
yanıtYanıtla
AHMET ŞEN:

NEDİR BU YA? TÜRKİYE'' NİN TEŞEKKÜR ETMESİ GEREKEN EVLATLARINA BU YAPILANLAR TEK KELİMEYLE ZULUMDÜR. ANCAK BUNU YAPANLAR BÜYÜK BİR PİSLİĞE BATMIŞ KENDİ SONLARINI HAZIRLIYORLAR DEMEKTİR.

41
4
yanıtYanıtla
VAHİT:

POLİSLE UĞRAŞACAĞINA HÜKÜMET GİTSİN LİCE DEKİ UYUŞTURUCU TARLALARI İLE UĞRAŞSIN.

38
7
yanıtYanıtla
çArşı:

GERÇEKTEN ALLAH''A İNANAN, DİNİ İSLAM VE MÜSLÜMAN OLAN BİR İNSANIN AKP''YE VE TAYYİP ERDOĞAN''A NASIL OY VE DESTEK VERDİĞİNİ MERAK EDİYORUM... SIFIRLANAMAYAN VE KAYNAĞI MEÇHUL OLAN MİLYAR AVRO LAR, İÇLERİNE DÖRTBUÇUK MİLYON DOLAR İSLİFLENEN AYAKKABI KUTULARI, İÇLERİ MİLYONLARCA DOLAR VE AVROLARLA DOLU OLAN KOCAMAN KOCAMAN YEDİ ADET ÇELİK PARAKASALARI VE PARA SAYMA MAKİNELERİ, TONLARCA ALTIN İLE YEDİYÜZ BİN LİRALIK KOL SAATİ İÇİN BİR ŞEY SÖYLEMEYECEKMİSİNİZ...!? CENABI ALLAH KUTSAL KİTABIMIZDA BANA NASIL GELİRSENİZ GELİN, AMA ASLA KUL HAKKI İLE GELMEYİN DEMİYORMU...? HEM BU NASIL BİR MÜSLÜMANLIK Kİ.. KUL VE YETİM HAKKI YEMEK, KUL VE YETİM HAKKINI YİYENLERİ KORUYUP KOLLAMAK... KUL VE YETİM HAKKI YİYENLERE VE YİYENLERİ NÜFUZUNU KULLANARAK YARGININ ELİNDEN ALANLARA, KORUYUP KOLLAYANLARA OY VE DESTEK VERMEK DİNİMİZCE CAİZ Mİ, BU YAPILANLAR MÜSLÜMANLIKLA VEYA İSLAM DİNİ İLE BAĞDAŞIYORMU..!? İKİ YÜZLÜ OLMAYIN... SİZLER İSLAMA VE MÜSLÜMANLIĞA HİZMET DEĞİL, İHANET EDİYORSUNUZ, İHANET...

34
9
yanıtYanıtla
ankaralı:

ARINCTA ŞU ANA KADAR BEN UTANMA VE ĞURUR ĞÖRMEDİM BUNDAN SONRADA ĞÖRÜLECEĞİNİ SANMIYORUM ÇÜNKÜ AKP li

30
11
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title