Haberler

Yanan TIR'ın Şoförüne Onlarca Sürücüden Yalnızca İkisi Yardım Etti

Güncelleme:

İzmir'de seyir halindeki TIR'ın dorsesinin sağ arka tekerleği alev aldı. Durup yangına müdahale eden şoföre, onlarca araçtan sadece 2'si yardım etti.

İzmir'de, seyir halindeki seramik yüklü TIR'ın dorsesinin sağ arka tekerleği alev aldı, durup yangına müdahale eden şoför 60 yaşındaki Hakkı Aslım, diğer sürücülerden yangın söndürme tüpü istedi.

Ancak yalnızca 2 sürücü durdu, onların kullandığı tüpler de yangını söndürmeye yetmedi. Şoför Aslım'ın yardım istemesine rağmen sürücülerin hızla ilerlemesi tepki çekerken, yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

BİR ANDA ALEV ALDI

Kemalpaşa ilçesinden aldığı seramik yüklü konteyneri Alsancak Limanı'na götürmek üzere yola çıkan Hakkı Aslım yönetimindeki 35 HNE 29 dorse ve 35 HMT 97 çekici plakalı TIR'ın dorsesinin sağ arka tekerleği Zafer Payzın Köprüsü'nde seyir halindeyken bir anda alev aldı.

MESLEKTAŞLARINA KOŞTU

TIR'ı yolun sağına çeken Aslım, yoğun trafikte diğer sürücülerinden yardım istedi. İki sürücü araçlarındaki yangın söndürme tüpüyle alevlere müdahale etti, ancak yangın sönmedi. Bunun üzerine hem TIR'ın şoförü hem de diğer iki kişi, yoldan geçen sürücüleri yardım etmeleri için durdurmaya çalıştı.

ALEVLER BÜYÜDÜ

Onlarca sürücünün geçtiği yolda, kimsenin durup yardım etmemesi tepki çekti. Bu sırada, TIR'ın yanan tekerleği büyük bir gürültüyle patladı. Etrafı siyah bir duman kapladı ve alevler büyüdü.

"İNSANLIK ÖLMÜŞ"

Alevler yayılırken itfaiye ekibi gelip su sıkarak yangını söndürdü. Kısa bir süre yol araç trafiğine kapalı kaldı. TIR şoförü Aslım, "O kadar insandan yardım istedik kimse durmadı, yazık insanlık ölmüş." diye konuştu. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (45)

özgür düşünceMobil-ANDROID:

izmirde insanlik sinifta kalmis % 2 yani 100 de 2 onlarda akp li olanlar

22
9
yanıtYanıtla
ANTI_TÜRKMANTIK:

Izmiri verin gitsin Yunana. . . zaten Yunan ve Bulgar Göcmenlerinden ibaret Izmirin Milleti. . . ögggggggg. . . . Adi üstünde GAVUR Izmir

10
18
yanıtYanıtla
ANTI_TÜRKMANTIK:

GAVUR IZMIR Sözü bosa deyilmis. .

15
10
yanıtYanıtla
MehmetmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

insanlikmi orasi izmir ne isi var

20
5
yanıtYanıtla
samsun lumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

izmir kendilerinden başkasini düşünmezler bide vatansever ayağına yatıyorlar insanlık yok ki orda.

18
5
yanıtYanıtla
Memet ali:

Doğuda olsa inanınki trafik durur herkes yardıma koşar

19
3
yanıtYanıtla
53/kalkandere:

izmir askerlik dairesinde yaptım askerliğimi. siyasi kanalımdan ötürü hafta sonları evcildim. karşıyaka alsancak çok koydum çocuğu. helede 50 yaş üstü kokonalar çıkmazmı trafiğe genç avına tiksinirdim. izmir kızlarının işçilikleri güzel. istanbullulardan 10 adım öndeyiz derlerdi yaa ne gülerdim. istanbul kim siz kim gavur izmir. . .

10
11
yanıtYanıtla
Ali Haydar:

Madımakta insan yakmaya benzemiyor değil mi yobaz akp''liler.

5
15
yanıtYanıtla
lazmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

izmirde insanlık ne arar

14
5
yanıtYanıtla
doğulumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Izmir insanlıkla alakasi olmayan bi şehir

12
7
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title