Haberler

İzmir Ölü Caretta Caretta Güzelbahçe Sahiline Vurdu

Güncelleme:

İzmir'de balık avlamak için sahile inen Muhsin Alaca, ölmüş halde kayalıklara vuran 'Caretta Caretta' buldu.

İzmir Güzelbahçe'de balık avlamak için sahile inen Muhsin Alaca, ölmüş halde kayalıklara vuran 'Caretta Caretta' buldu. Deniz kaplumbağasının yaşamadığını anlayan Alaca, 'caretta caretta' koruma derneklerini aradığını ancak ulaşamadığını belirtti.

''DAHA ÖNCEDE YAŞANDI''

Güzelbahçe'de esnaf olan Muhsin Alaca, balık tutmak için yolun karşısındaki dükkanından sahile inerek olta attığı sırada denizde kıyıyı vurmuş caretta caretta gçrdüğünü belirterek şöyle dedi: ''Baktığımızda öldüğünü fark ettik. Muhtemelen yumurtlama dönemi olduğundan kumsal yer aramış ancak bulamayınca kayalara vurmuş. Kumsal yok, zaten şehir merkezlerinde kumsala rast gelmek çok zor. Bu nedenle bu tür olaylarla karşılaşıyoruz. Daha önce de yakınlarda iki tane kıyıya vurmuştu. Bunlar değerli hayvanlar, koruma altındalar. Daha önce de Aliağa'da olmuştu. Koruma derneklerini aradık ancak ulaşamadık. Merkezleri Ankara'da sanırım. Pazar günü olduğu için ulaşamadık. Yetkililerin gelip ilgilenmesi lazım, kaldırması lazım buradan diye konuştu.

CANSIZ BEDENİ İLE SELFİE TRAFİĞİ

Bu arada kıyıya çıkartılan 'Caretta Caretta'nın cansız bedenini gören vatandaşlar merak ederek toplanmaya başladı. Kaplumbağanın cansız bedeniyle fotoğraf çektirme yarışına girenlerin sayısı arttıkça, yoldan geçen sürücülerin de dikkatini çekti. Her geçen dakika aracını sağa çekerek gelenler kalabalığa katıldı. Yolun sahil tarafı otoparka dönerken, kısa süreli de trafik oluştu. İtfaiye ile görüştüğünü aktaran Muhsin Alaca, itfaiye ekibinin gelerek 'Caretta Caretta'nın cansız bedenini alacağını belirtti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Güzelbahçe İzmir 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title