Haberler

Izmir Ödemiş'te Gasp Şüphelisi Üç Kardeşe Gözaltı

Ödemiş'te gasp şüphelisi üç kardeşe gözaltıİZMİR'in Ödemiş ilçesinde, aynı barda içki içtikleri bir kişiyi çıkışta takip edip, ıssız bir yere geldiklerinde darp ederek cebindeki 11 bin lirayı gasp ettikleri ileri sürülen yaşları 28 ile 45 arasında değişen üç kardeş, polis tarafından yakalandı.

Ödemiş'te gasp şüphelisi üç kardeşe gözaltı

İZMİR'in Ödemiş ilçesinde, aynı barda içki içtikleri bir kişiyi çıkışta takip edip, ıssız bir yere geldiklerinde darp ederek cebindeki 11 bin lirayı gasp ettikleri ileri sürülen yaşları 28 ile 45 arasında değişen üç kardeş, polis tarafından yakalandı.

Geçen 25 Şubat gecesi, Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giden 42 yaşındaki S.K. (Süleyman Kesen), Mithatpaşa Caddesi'ndeki bir barda eğlendikten sonra evine dönerken üç kişi tarafından darp edilip, cebindeki 11 bin lirasının gasp edildiğini söyleyip, şikayetçi oldu. S.K.'nin şikayeti üzerine harekete geçen polis, barın çevresinde yaptığı çalışma sonucu S.K.'yi darp eden üç kişinin, aynı barda birlikte eğlenen N.K. (45) ile kardeşleri O.K. (39) ve M.K. (28) olduğunu belirledi. Polis, üç kardeşi evlerinde yakalayıp, gözaltına aldı. Üç kardeşin, barda hebası öderken cebinden çıkardığı yüklü miktarda parayı görüp, çıkışta evine taksi ile gitmek yerine yürümeye ikna ettikleri S.K.'yi, barın ilerisindeki ıssız bir yere geldiklerinde darp edip, cebindeki 11 bin lirayı alarak kaçtıkları ileri sürüldü.

Gözaltına alınan üç kardeşin polisteki işlemleri sürerken, gasp ettikleri öne sürülen paranın ise bulanamadığı bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ödemiş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title