Haberler

İzmir MHP'de Üç Aday Yarışacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir’de 11’inci olağan İl kongresini gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir'de 11'inci olağan İl kongresini gerçekleştirdi. Üç adayın yaraştığı İl Başkanlığı için 600 delege oy kullanacak.

Partisinin 11'inci olağan İl Kongresinde partililere seslenen MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, 11'inci olağan İl Kongrelerinin hayırlara vesile olmasını diledi. Sizlerle birlikte Merhum Başbuğumuz Alparsan Türkeş Beyin gösterdiği hedefe Genel Başkanımız; Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin ilkeleriyle yürümenin onuru ve gururunu taşıyorum diyen Karataş, "Bugün artık Türkiye'nin maküs talihini yenme vakti gelmiştir. 7 Haziran Genel Seçimleri Türk Milletinin Kurtuluş Günüdür! Sizlerle birlikte bütün hazırlığımız Milliyetçi Hareketin iktidarı ve İzmir'deki zaferimiz üzerinedir. Bu yolda hiçbir ülküdaşımızdan vazgeçmeden emin adımlarla birlik ve beraberlik içinde yürüyoruz! Gönüllerimiz de kapılarımız da bu mukaddes yolda herkese açıktır. "Ülkede Birlik, Ülküde Birlik ve İzmir'de Birlik" sloganıyla çıktığımız bu kutsal mücadele sizin mücadelenizdir, sizin kavganızdır. Allah bu yolda bizleri utandırmasın. Milliyetçi-Ülkücü Harekete bu kutlu davanın birikimlerine ve siz mensuplarımızın tecrübelerine güvenerek çıktığımız bu yolda bize yakışan yönetim anlayışıyla her zaman sizlerle birlikte olacağız" dedi.

Hüsmen Kırkpınar, Mustafa Kulaoğlu ve Necat Karataşın İzmir İl Başkanlığı için aday olurken, yeni Başkan 600 delegenin vereceği karar sonrası açıklanacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli NECAT KARATAŞ İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title