Haberler

İzmir Kulüplerinden Ramazan Bayramı Kutlaması

İzmir kulüpleri Ramazan Bayramı dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladı.

İzmir kulüpleri Ramazan Bayramı dolayısıyla birer kutlama mesajı yayımladı.

Altay Kulübü'nden yapılan açıklamada, insanlar arasındaki sevgi, saygı ve iletişimin arttığı bu özel günlerin dünyaya barış, huzur ve mutluluk getirmesi dileğiyle "Camiamızın ve ülkemizin Ramazan Bayramı'nı kutlar, sağlıklı ve mutlu nice bayramlar dileriz" ifadelerine yer verildi.

-Altınordu

Altınordu Kulübü ise Ramazan Bayramı'nın herkese dostluk, kardeşlik ve barış getirmesi dileğinde bulundu.

-Bucaspor

Bucaspor Kulübü de yaptığı açıklamada, ülke olarak birlik ve beraberliğin en temel unsurlarından Ramazan Bayramı'na bir kez daha kavuşmanın sevincinin yaşandığı belirtilerek, "Dostluğun, saygının, barışın, hoşgörünün ve mutluluğun pekişmesine vesile olan Ramazan Bayramı'nın, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyor ve tüm İslam aleminin bayramını kutluyoruz" denildi.

-Karşıyaka

Karşıyaka Spor Kulübü'nün kutlama mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Sağlık ve esenliklerle dolu, güzellik, birlik ve beraberliklerin olduğu, başarılı ve şampiyonluklar göreceğimiz, her zaman bir öncekinden daha güzel olan bayramlara ulaşmak umuduyla tüm Karşıyakalıların bayramını kutlar, şeker tadında bir bayram geçirmelerini dileriz." - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Altınordu İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title