Haberler

İzmir İş dünyasının 'Yıldırım' sevinci

Güncelleme:

İş Dünyası: İzmir bu şansı iyi değerlendirmeli

İzmir Milletvekili, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın AK Parti Genel Başkanlığı ve sonrasında Başbakanlık için isminin açıklanması İzmir iş dünyasında memnuniyet yarattı. Yıldırım'ın 14 yıllık bakanlığı döneminde Türkiye ve İzmir'de önemli projeleri hayata geçirdiğini ifade eden iş dünyası temsilcileri, Başbakanlığı döneminde İzmir'e ve ülkesine önemli katkılar sağlayacağına inandıklarını söylediler. İzmir'in de uzun zamandan sonra ilk kez Başbakan çıkarmasının kent için gurur olduğunu ifade eden iş insanları, İzmir'in Yıldırım'ın Başbakanlığı döneminde eksik olan yatırımlarını tamamlayacağına inandıklarını vurguladılar.

KOSBİ Başkanı Kamil Porsuk

İzmir'e katkıları artarak sürer

Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi'ne ilk kurulduğu günden bu yana Binali Yıldırım'ın çok destekleri oldu. İhtiyacımız olduğu her zaman bizim yanımızdaydı. Bakanlığı döneminde İzmir'e önemli katkılar sağladı. Başbakanlığı döneminde de hem ülkeye hem de milletvekili olarak seçildiği İzmir'e değerli katkılarının artarak süreceğine inanıyorum.

BAYOSB Başkanı Aydın Telseren

İzmir'in eksiklikleri tamamlanacaktır

İzmir'den uzun yıllardan sonra Başbakan çıkması bizleri gururlandırdı. Bakanlığı döneminde İzmir'de önemli projeleri hayata geçirdi. Her zaman İzmirlinin yanında oldu. Başbakanlığı sırasında da İzmir'in eksik kalan yatırımlarının tamamlanacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum.

EGİKAD Başkanı Betül Elmasoğlu

İzmir bu şansı iyi değerlendirmeli

İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın Başbakan olarak Hükümeti kuracak olması bizi mutlu etti. Kendisi İzmir için elini taşın altına koyan, sürekli proje üreten ve sonuçlandıran bir isim. Başbakanlığı döneminde de İzmir'i unutacağını sanmıyorum. İzmir'in bu şansı iyi değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Binali Yıldırım AK Parti Türkiye İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title