Haberler

İzmir'in Yeni Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya Göreve Başladı

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde 10 Ocak’ta göreve getirilen Sami Uslu, İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla atanan yeni Müdür Celal Uzunkaya’ya görevini devretti.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde 10 Ocak'ta göreve getirilen Sami Uslu, İçişleri Bakanlığı'nın talimatıyla atanan yeni Müdür Celal Uzunkaya'ya görevini devretti.

Görev devir teslim töreni bugün sabah saat 10.00'da İzmir Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlendi. Konak semtindeki İl Emniyet Müdürlüğü binasına gelen Uzunkaya'yı, Uslu ve emniyet müdür yardımcıları bina girişinde tören mangasıyla karşıladı. Ardından Uzunkaya ile Uslu, makama çıkıp devir teslim tutanağını imzaladı.

30 sene evvel başkomiser olarak görev yaptığı ve İstihbarat Müdürü olarak ayrıldığı İzmir'e, çeyrek asır sonra İl Emniyet Müdürü olarak geldiğini ifade eden Uzunkaya, basın mensuplarına yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "İzmir'e, kent halkına, vatandaşlarımıza bugüne kadar vermiş olduğumuz güvenlik hizmetlerini, elden ele devrederek bir bayrak gibi, yine mesai arkadaşlarımızla gece gündüz büyük bir gayretle, daha yükseklere çıkarmak için yoğun bir mesaimiz olacak. Sizler de medya mensupları olarak yakinen takip edeceksiniz. Teşkilatımız için güzel hizmetler yapma arzusundayız. İzmir benim aşina olduğum yabancısı olmadığım bir kent." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Sami Uslu Konak İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title