Haberler

İzmir'in dizisi DİP'in çekimleri başladı

Güncelleme:

Teknik ekibi ve oyunlarının tamamı İzmirlilerden oluşan yeni bir dizinin çekimleri başladı.

Önceki gün kurulan setle birlikte start verilen DİP adlı dizinin çekimleri için İzmir'in farklı mekanları kullanılacak. İlk gün Çankaya, Alsancak ve Narlıdere'de çekimleri yapılan DİP, bir kitap sayesinde tanışan biri müzisyen diğeri gazeteci ve yazar olan iki zıt karakterdeki adamın dostluklarını ve başlarından geçen ilginç hikayeleri anlatıyor.

Yapımcılığını Sigurd Ajans'ın üstlendiği dizi, Nice Prodüksiyon ve Berna Ergin Ajans işbirliği ile çekilen dizinin ilk gününde Arma Kitap Kafe'de çekilen sahneye İzmirliler de ilgi gösterdi. Cenk Aşan'ın yönettiği, Özben Berkün'ün yönetmen yardımcılığını yaptığı ve Nil Örge'nin de sanat yönetmeni olduğu dizinin senaryosu gazeteci Gökmen Küçüktaşdemir'e ait. Dizinin başrollerini Yücel Emre Kaynarsu ve Yılmaz Arsalı paylaşıyor. Diğer oyuncular ise Umut Özalp, Çiğdem Dülek, Çağlar Cengiz, Melike Çerçioğlu, Leyla Bal, Aslı Ersek, Elif Acar, Nazlı Robson, Ezgi Yetkinoğlu, Belgin Yazıcı, Savaş Özkul, Vahap Polat, Elif Aşar, Emrah Karaoğlu ve Ferit Fincan. Ayrıca dizide rol alan oyunculardan biri de gazeteci, yazar ve şair Okan Yüksel. Tüm fotoğraflar ve Fatih Yalçınkaya ile Art Cadde'ye ait. Dizinin bir İzmir projesi olduğunu söyleyen Sigurd Ajans sahibi Hakan Asılkefeli, "Çok güzel bir başlangıç yaptık.Sette her şey yolunda gidiyor" dedi. Asılkefeli, "Yönetmenimiz, set çalışanlarımız, oyuncularımız ve yapım ekibimizin tamamı İzmirli. Biz daha önceki projelerimizde olduğu gibi bu kentin imkanlarını, insan gücünü ve potansiyeli kullanmak istiyoruz. İstanbul'a beyin göçünün önüne geçmek ve bu kentte yaşayanların da ciddi projelere imza atabildiğini göstermeyi hedefliyoruz. Senaryosu, gerçek olaylardan ve kişilerden esinlenerek yazılan DİP, titizlikle hazırlanan bir dizi film projesidir. Süresi, Türk dizilerinin aksine 25 ila 30 dakika arasında olacak. İlk sezonu 10 bölümde tamamlanacak. İnternette www.dipdizi.net adresinde ve başka birçok internet sitesinde yayınlanacak olan dizinin 18 ila 50 yaş arasındaki bir kitleye ulaşacağını düşünüyoruz. Dizi İngilizce alt yazıyla diğer dünya ülkelerinde de gösterilecek" dedi.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Narlıdere Çankaya İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title