Haberler

İzmir'in Ana Girişlerinden Biri Açılıyor

Güncelleme:


İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Bornova Belediyesi işbirliğinde yürütülen 57. Topçu Tugayı Yolu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'ni Manisa Yolu'na bağlayacak yolda süren çalışmaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe ile birlikte inceledi. Başkan Atila, "Bu bağlantı sadece Bornova'nın değil, İzmir'in trafiğini de rahatlatacak" dedi

Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'ni Manisa Yolu'na bağlayacak 57. Topçu Tugayı Yolu'nun yapım çalışmaları, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bornova Belediyesi işbirliğinde hızla devam ediyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, büyük bir bölümü biten çalışmaları Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökçe ile birlikte inceledi. Yolun tamamlanmasıyla birlikte Manisa yönünden gelen araçların Bornova Merkez'e geçişinin kolaylaşacağını söyleyen Başkan Olgun Atila, "Büyükşehir Belediyesi'nin Bayraklı Smyrna Meydanı ile Bornova Çevreyolu Kavşağı arasında kesintisiz ulaşım için hizmete açtığı Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi, şimdi de Manisa Yolu'na kadar uzatılıyor. Yolun büyük bölümü açıldı. Yapılacak kamulaştırmanın ardından tamamı açılacak. Bu bağlantı sadece Bornova'nın değil, İzmir'in trafiğini de rahatlatacak" dedi.

İzmir trafiğini rahatlatacak

528 Sokak ile 467 Sokak kesişiminden başlayarak Malazgirt İlkokulu'nun önüne kadar açılması planlan toplam 680 metrelik Topçu Tugayı Yolu, Bayraklı Smyrna Meydanı'ndan başlayıp Bornova Çevreyolu Kavşağı'na kadar kesintisiz bir bulvar olarak kent içi ulaşımda önemli bir işlev gören Yüzbaşı İbrahim Hakkı Caddesi'ni İstanbul Caddesi'ne (Manisa Yolu) bağlayacak. Böylece araçlar Bornova'nın merkezine, çevre yollarına, üniversite ve hastane kavşaklarındaki yoğun trafiğe takılmadan girebilecek.

Tugay içindeki çalışmalar tamamlandı

Bornova Belediyesi bu önemli çalışma kapsamında, Milli Savunma Bakanlığı ile yapılan anlaşma gereği yıkılan bahçe duvarının yerine iç kısımda 1100 metre yeni istinat duvarı yaptı. Kalan 190 metrelik kısım ise yapılacak kamulaştırmanın ardından tamamlanacak. Yine aynı iş kapsamında Bornova Belediyesi 57. Topçu Tugayı'na 1 nizamiye binası, 2 adet depo ve 2 adet nöbetçi kulübesi yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Olgun Atila Bornova Gökçe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title