Haberler

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Tiyatro Gösterisi

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü’nün “Hayatın İçinde Hayat Var” sloganı ile yola çıktığı organ bağışı etkinlikleri bu kez aynı adlı bir tiyatro oyunu ile devam ediyor.

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü'nün "Hayatın İçinde Hayat Var" sloganı ile yola çıktığı organ bağışı etkinlikleri bu kez aynı adlı bir tiyatro oyunu ile devam ediyor.

Oyuncularının çoğu sağlık çalışanlarından oluşan, yazarı yönetmeni ve dekor tasarımcısı ile tamamen sağlık çalışanlarının emeği ile hazırlanan, Hayatın İçinde Hayat Var, adlı tiyatro oyunu 26 Nisan Cumartesi günü saat: 20: 00'da Gençlik Tiyatrosu'nda izleyici ile buluşacak. "Hayatın İçinde Hayat Var" sloganı ile özdeşleşen matruşka mantığı ile yazılmış olan oyun, bir ana oyun ve diğer küçük oyuncuklardan oluşuyor ve organ bağışı konusunda toplumsal farkındalık oluşturmayı amaçlıyor.

İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Türkyılmaz'ın katılacağı, Konak İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün fuaye alanında Organ Bağış Standı açacağı İzmir İl Sağlık Müdürlüğü Tiyatro Topluluğu oyununa basın mensupları davetlidir. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İl Sağlık Müdürlüğü İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title