Haberler

"Bizim Belediyelerimiz Bir Metrekare Yer Satmayacak"

Güncelleme:

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, partilerine mensup hiç bir belediyenin bir metrekare dahi yer satmayacağını söyledi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, partilerine mensup hiç bir belediyenin bir metrekare dahi yer satmayacağını bildirdi.

Delican, yaptığı açıklamada, İzmir İl Özel İdaresi'nin kapatılmasından sonra başlayan mal paylaşım tartışmalarına değindi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kapatılan il özel idaresi mallarının hazineye devredilmesi kararını yargıya taşıdığına dikkati çeken Bülent Delican, AK Partili Menderes, Torbalı, Ödemiş, Selçuk, Kınık ve Kemalpaşa belediye başkanlarıyla yaptıkları toplantıda, malları satmama kararı aldıklarını dile getirdi. Delican, şu bilgileri verdi:

"Biz köylünün bir karış malını satmayacağız. Köylünün yıllardır kazandığı malların yine köylere dönmesini istiyoruz. Bu mallardan da beklentimiz yok. Tire Belediyesi'ne nasıl Büyükşehir Belediyesi yardım yapacaksa borçla devraldığımız belediyeler var. Bizim belediye başkanlarımız toplamda 147 milyon lira borçla görevlerini devraldılar. Başkanlar zorlanıyor. CHP'li belediye başkanlarının kötü yönetimleri nedeniyle belediyeler borç batağına girdi. Biz de diğer CHP'li belediyeler gibi AK Partili belediyelere de destek istiyoruz. Altı belediyemizi ayrıştırmamasını talep ediyoruz. Bizler İzmir'e çakılacak her çivinin yanındayız. Kendisinin hükümet ile ilgili takıldığı hangi proje varsa, istediği ne varsa onları sağlayacağız." - İzmir

Kaynak: AA / Yerel

Menderes Ak Parti Torbalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title