Haberler

Izmir Iki Otomobil Çarptığı Kaza Kamerada

Iki otomobil çarptığı kaza kameradaİZMİR'in Tire İlçesi'nde, iki otomobilin çarpıştığı kazada şans eseri kimse yara almadan kurtuldu.

Iki otomobil çarptığı kaza kamerada

İZMİR'in Tire İlçesi'nde, iki otomobilin çarpıştığı kazada şans eseri kimse yara almadan kurtuldu. Kaza anı bir işyerinin kamerasınca görüntülendi.

Kaza, bugün saat 15.30 sıralarında, Tire'ye bağlı Karateke kırsal mahallesi yakınlarında meydana geldi. Torbalı yönünden Tire yönüne gelen Hasan Dolma yönetimindeki 35 BHC 75 plakalı otomobille, bir akaryakıt istasyonundan su almak için aracını yol kenarına yanaştırdı. Bu sırada aynı yönden gelen Nuri Yıldırım, kullandığı 35 YMM 58 plakalı otomobille, Dolma'nın aracına arkadan çarptı. Dolma'nın otomobili, yol kenarından şarampole düştü. Kazada her iki sürücü de şans eseri yara almadan kurtuldu. Kaza anı bir işyerinin kamerasınca görüntülendi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tire Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title