Haberler

İzmir Hastaneden Çıktı, Antremana Koştu

İkinci Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un dünkü antrenmanında fenalık geçirerek kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılan Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem, taburcu olur olmaz eşofmanlarını giyip takımının başında idmana çıktı.

İkinci Lig Kırmızı Grup takımlarından Nazilli Belediyespor'un dünkü antrenmanında fenalık geçirerek kalp krizi şüphesiyle hastaneye kaldırılan Teknik Direktör Ahmet Kazım Ertem, taburcu olur olmaz eşofmanlarını giyip takımının başında idmana çıktı. Doktorların stres ve yorgunluğa bağlı atak geçirdiğini söylediği Ertem iyi olduğunu belirterek, Nazilli Belediyespor camiasına bu olayda gösterdiği ilgiden ötürü teşekkür ediyorum. Bu yakın ilgi omuzlarımdaki yükü daha da artırdı dedi.

Pazar günü deplasmanda oynayacakları Göztepe müsabakasına da değinen tecrübeli teknik adam, iki takım için de zor bir karşılaşma olacağını belirterek şöyle konuştu Son üç haftayı kayıpsız geçerek iyi bir çıkış yakaladık. Göztepe karşılaşması için bizim için sınıf atlama maçı olacak. İki takımın da yola çıkış amaçları ve hedefleri belli. Türk futbolunda önemli bir yeri olan Göztepe'ye saygımız var. Ancak biz de bugünlere kadar geldik, devamını getirmek istiyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nazilli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title