Haberler

İzmir Genelkurmay Başkanı'ndan İzmir Valisi'ne Ziyaret

Genelkurmay Başkanı'ndan İzmir Valisi'ne ziyaret Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, askeri birliklerde denetleme, ziyaret ve törenler için geldiği İzmir'de Kuvvet Komutanları'yla birlikte İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanı'ndan İzmir Valisi'ne ziyaret

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, askeri birliklerde denetleme, ziyaret ve törenler için geldiği İzmir'de Kuvvet Komutanları'yla birlikte İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı makamında ziyaret etti.

Genelkurmay Başkanı Hulisi Akar'ın ziyaretine Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi ve Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep eşlik etti. Vali Mustafa Toprak, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ı ve Kuvvet Komutanlarını Hükümet Konağı önünde karşıladı. Valilik şeref defterini imzalayan Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Akar ve Kuvvet Komutanlarını bir süre Valilik makamında misafir eden Vali Toprak, ziyaret için teşekkür ederek "Genelkurmay Başkanımız ve Kuvvet Komutanlarımız olarak, Valiliğimizi ziyaretiniz için sizlere şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Ziyaretin ardından Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve Kuvvet Komutanları, Valilik Makamından ayrılarak diğer programlarına geçti.

FOTOĞRAFLI

İZMİR (DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Toprak Hulusi Akar Zeki Çolak İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title