Haberler

İzmir Fuarında Tokat Heyetinin Turizm Çalışması

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Tokat heyeti turizm yatırımları ve turist sayısını artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında turizm firmalarıyla görüştü.

Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı'nda Tokat heyeti turizm yatırımları ve turist sayısını artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında turizm firmalarıyla görüştü.

Binden fazla katılımcı ve 31 ülkenin turizm profesyonelini İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla İzmir'de buluşturdu. Fuarda Tokat Valiliği, Tokat, Turhal, Zile, Niksar ve Erbaa Belediyeleri yöresel ikramlarıyla Tokat mutfağını tanıtıldı. Tokat görsellerle de tanıtılırken yöreye ait ürünlerde stantlarda sergilendi. Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu fuarda turizm yatırımları ve turist sayısını artırmaya yönelik çalışmalar kapsamında turizm firmalarıyla görüştü. Tokat heyeti ayrıca diğer illerin stantlarını ziyaret ederek vali ve belediye başkanları ile bir araya geldi. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tokat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title