Haberler

İzmir Fashion Week

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - "Gül ile Bülbül" temalı defileden detay görüntüler Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) ve Rönesans Ajans işbirliğinde gerçekleştirilen İzmir Fashion Week etkinliği, "Gül ile Bülbül" temasıyla hazırlanan defileyle başladı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - "Gül ile Bülbül" temalı defileden detay görüntüler Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) ve Rönesans Ajans işbirliğinde gerçekleştirilen İzmir Fashion Week etkinliği, "Gül ile Bülbül" temasıyla hazırlanan defileyle başladı. İzmir Arena'daki defilede İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar ve Tasarım Fakültesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü 2014-2015 yılı mezunları Gözde Şenkaya, Arzu Cevdetoğlu, Gökçe Demir, Nesli Alagil, Sırma Gülgeze'nin Oscar Wilde eseri "Gül ile Bülbül" temasıyla hazırladığı giysiler mankelerce sergilendi. Etkinlik kapsamında 4 Aralık tarihine kadar toplam 9 defile yapılacak, tasarımcılar ve markaların koleksiyonları moda severlerin beğenisine sunulacak.

Kaynak: AA / Güncel

Şenkaya Moda Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title