Haberler

Izmir Esnafından Nusaybinli Öğrencilere Yardım

Izmirli bir grup esnaf, Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne gelerek beraberinde getirdikleri kırtasiye malzemelerini buradaki öğrencilere dağıttı.

Izmirli bir grup esnaf, Mardin'in Nusaybin İlçesi'ne gelerek beraberinde getirdikleri kırtasiye malzemelerini buradaki öğrencilere dağıttı.

Sokağa çıkma yasağı ve PKK'lılara yönelik operasyonların düzenlendiği Nusaybin İlçesi'nde eğitim gören çocuklara İzmir'den kırtasiye ve giysi yardımı yapıldı. İzmir'in Kemeraltı semtinde faaliyet gösteren bir grup esnaf, sosyal medyada 'Yaldındeğilsinizçocuklar' adıyla düzenledikleri kampanyayla, Nusaybin'deki öğrencilere kırtasiye yardımı topladı. Kampanyada elde ettikleri 2 bin 200 çanta ve kırtasiye ürünlerini Nusaybin'e getiren İzmirli esnaf, Nusaybin Milli Eğitim Müdürü Mehmet Zeki Can ile birlikte Cumhuriyet İlkokulu'ndaki öğrencilere dağıttı.

"CİĞERİMİZİN YANDIĞI NUSAYBİN'E BİR KATKIMIZ OLSUN İSTEDİK"

Kampanya organizatörleri arasında yer alan Konak Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Şerif Demir, kampanyaya Mardinli'den Sivaslı'ya kadar herkesin katkı yaptığını belirterek, "Ciğerimizin yandığı Nusaybin'e bir katkımız olsun istedik. Bu kampanyayı devam ettirmek istiyoruz. Şu anda kırtasiye ve çanta yardımı topladık. Önümüzdeki haftalarda mont ve ayakkabı kampanyası başlatmayı hedefliyoruz. Bize katkı sunan izmir'deki bütün dostlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nusaybin Mardin İzmir PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title