Haberler

Izmir En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever

Izmir'de yaşayan ve Çeşme'deki bir otelde çalışan Sedat Işık (26), iki yıl önce Beşiktaş'ın karşılaşmasını izlediği sırada tanıştığı GSM firması çalışanı olan sevgilisi Eda Canikli'ye (25), yine Beşiktaş maçının olduğu gün sürpriz bir organizasyonla evlenme teklif etti.

Izmir'de yaşayan ve Çeşme'deki bir otelde çalışan Sedat Işık (26), iki yıl önce Beşiktaş'ın karşılaşmasını izlediği sırada tanıştığı GSM firması çalışanı olan sevgilisi Eda Canikli'ye (25), yine Beşiktaş maçının olduğu gün sürpriz bir organizasyonla evlenme teklif etti. Işık'ın, Çeşme ve İstanbul'dan gelen arkadaşlarının desteğiyle yaptığı sürpriz karşısında şaşkına dönen genç kız, teklifi kabul etti.

Alsancak Semti Atatürk Caddesi'nde 2 yıl önce Beşiktaş'ın bir karşılaşmasında tanışan Sedat Işık ile Eda Canikli, birbirlerine aşık oldu. Birlikteliklerini evlilikle taçlandırmak isteyen Işık, Çeşme ve İstanbul'da yaşayan arkadaşlarından yardım isteyip sevgilisine sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Dün (Çarşamba) Beşiktaş-Napoli karşılaşmasını izlemek üzere bir restorana giden çift maçın başlamasını beklerken Işık'ın arkadaşları da mekan dışında hazırlık yaptı. Üzerinde, "Evlensen ya benle, çünkü en güzel Beşiktaş'ın çocukları sever, Eda Sedat" yazılı pankart taşıyan Işık'ın arkadaşları, "Gücüne güç katmaya geldik, formanda ter olmaya geldik. Eda'yı Sedat'a almaya geldik" diye marş söyleyip meşalelerle genç çiftin bulunduğu restoranın önüne geldi. Gördüğü manzara karşısında şaşkına dönen Canikli, sevgilisiyle mekan dışına çıktı. Büyük şok yaşayan Canikli'ye Kordon'daki çimlerin üzerinde evlenme teklifi yapan Işık, genç kızdan "Evet" cevabını aldı. Mutluluğunu çevresindekilerle paylaşan Işık'ın arkadaşları havai fişek atıp genç çifti kutladı. Mutluluğu gözlerine yansıyan Canikli, "Hiç beklemiyordum. Çok teşekkür ederim herkese her şey için, tabi ki aşkıma da. Sağ olun herkes emek vermiş, çok teşekkür ederim" dedi. Işık da arkadaşlarına teşekkür edip mutluluğunu paylaştı. Çift ve arkadaşları daha sonra restorana geçip maçı izledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Caddesi Beşiktaş İstanbul Çeşme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title