Haberler

İzmir Emniyeti'nde 5 Polisin Evinde Ses Kaydı İncelemesi

Güncelleme:

İzmir'de, "Soruşturmanın gizliliğini ihlal ettikleri ve ses kayıtlarını yaydıkları" iddiasıyla açığa alınan 5 polisin evinde inceleme yapıldı.

İzmir'de, il emniyet müdür yardımcılığı, şube müdürlüğü ve şube müdür yardımcılığı görevlerinden alındıktan sonra "Soruşturmanın gizliliğini ihlal ettikleri ve ses kayıtlarını yaydıkları" iddiasıyla açığa alınan 4 polis ile 1 başkomiserin, soruşturması çerçevesinde, evlerinde ve görevde oldukları süre içinde ofislerinden götürdükleri ileri sürülen sabit disklerde inceleme yapıldığı öğrenildi.

EVLERİNDE VE SABİT DİSKLERDE İNCELEME YAPILDI

Alınan bilgiye göre, 17 Aralık'taki İstanbul merkezli operasyonun ardından Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevinden alınan Emin Göktaş ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevinden alınan Mehmet Erikoğlu, 7 Ocak'taki İzmir merkezli operasyonun ardından İzmir Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden alınan Mehmet Ali Şevik ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdür Yardımcılığı görevinden alınan Taner Aydın ile bir başkomiserin, "soruşturmanın gizliliğini ihlal ettikleri ve ses kayıtlarını yaydıkları" iddiasıyla açığa alındıkları müfettiş soruşturması çerçevesinde, evlerinde ve görevde oldukları süre içinde ofislerinden evlerine götürdükleri ileri sürülen sabit disklerde inceleme yapıldı.

DİSKLER SAHİPLERİNE TESLİM EDİLDİ

Polislerin özel belge ve fotoğraflarının olduğunu savundukları sabit diskler, incelemenin ardından sahiplerine teslim edildi. Açığa alınmadan önceki görev değişikliklerinin ardından Şevik, Bornova Polis Okulu'na, Göktaş ve Aydın, Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksekokulu'na atanmış, Erikoğlu ise personel emrine alınarak merkeze çekilmişti. 

Kaynak: AA / Yerel

Taner Aydın İzmir Yerel Haberler

500

Yorumlar (43)

ŞYMAseyma.aktyn@hotmail.com:

yolsuzluk felan dıyonuz hala......tamam hadi var diyelim nerden akıyo bu degirmenin suyu..adamlar 3.köprü havalimanı yapiyo..BİTİNCE KÖPRÜYÜDE HAVALİMANINIDA KENDİNİZ YAPMIŞINIZ GİBİ KULLANMAYI BİLİRSİNİZ AMA......O ZAMAN AÇIKLASANA BUNU...SIKAR TABİ..TABİ NE DİYOLAR HEMEN YOK EFENDİM ABD İSRAİL YAPTIRIYO...GEÇİN YAHU ARTIK BUNLARI..YİĞİDİ ÖLDÜR HAKKINI YEME DEMİŞ ATALAR..

10
26
yanıtYanıtla
oyuncuvakvak@hotmail.com:

köprü ve havalimanı parlarını devlet vermıyor yap işlet devret modeli uygulanıyor. örneğin yapan şirketler 25 yıl bu köpruden elde ettıklerı gelırı kendılerı alıyor sonra devlete kalıyor

yanıt0
yanıt0
assanasd@hotmail.com:

akkkıl oldğn belli 2 liralık köprü 5 liraya yapıldı denirse geride kalan 3 lira senin gibi kılcıklara gidiyor

yanıt0
yanıt0
Tamershumi_tamer@hotmail.com:

Bugüne kadar yapılanların çoğu dışardan alınan boçrlarla ve 80 yılda elde edilen kamu kuruluşlarının satılmasıyla yapıldı şimdide rant işler devret modeliyle yapılıyor.

yanıt0
yanıt0
kandıralıayhangocmenoglu@gmail.com:

ali babacan bunların eline su dökemez hepside ekonomist vayy be

yanıt0
yanıt0
kayserılırmkaraman38@hotmail.com:

daha ortada fo yok yumurta yok ..bu alaverelere ınanan beyınsızler.senın kafan ancak bu kadar basar.yolsuzluk ruşvet dız boyu..hırsız vaaaarrrrr

yanıt0
yanıt0
TOKMAKasdfgh@hotmail.com:

ULAN NE BOŞ ADAMSINIZ..AKP SACECE DEVLET ARAZİLERİNİ RANTA AÇTI;BAK SANA SÖYLEYIM NEREDEN GELIYOR BU PARA;3.CÜ HAVALIMANINI İŞLETME HAKKINI 28 MILYAR EUROYA BIR KONSORSUYUMA SATTILAR..BU PARAYLA JAPONLARA TÜNEL YAPTIRILDI..HATTA BU 3.CÜ HAVALIMANINI YAPTIRAN IŞADAMLARININ BILAL ERDOGANIN HESABINA 100 MILYON YATIRDIGI ORTAYA ÇIKTI VE BORÇ VERDIM DEDI.20 YILDIR ISTANBULU YÖNETEN BIR KADRONUN SANKI TÜNEL YAPMASI LÜTUFMUŞ GIBI ANLATIYORSUNUZ YA HELAL OLSUN..PEKI SATILAN KURUMLARIN PARASI NEREYE GITTI??ULAN TEK BAŞINA TÜPRAŞ IN GEÇEN SENE CIROSU 27 MILYAR DOLARDI HABERIN VAR MI SENIN??

yanıt0
yanıt0
senolsenol@gmail.com:

ses kayitlari madem montajdi neden polislerle ugrasiyorsun daha....

25
4
yanıtYanıtla
ERGENEKONalslals@hotmail.com:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazınmadem hersey sahte montaj filan neden 4 bakan alel acele kellesi alındı adamlara yazık degil mi oyleyse??ayrıca bir bakan nasıl oluyor da 1 trilyonluk saat takıyor??Daha yüksek okul okumamış BILAL OGLAN NASIL OLUYOR DA katrilyonlarla oynuyor??OSS den sadece 134 puan alan SUMEYYE HANIM NASIL OLUYOR DA 60 BIN TL maaşla başbakana danışman olup kuyumlculara pırlanta şirketlerine ortak oluyor??NASIL OLUYOR DA HASTANE ZINCIRLERI KURUP GEMILER ALIYORLAR???BIRI BANA BUNLAR YALAN DESIN..YA DA ÇIKSIN AÇIKLASIN BU PARANIN KAYNAGINI..

16
5
yanıtYanıtla
ERGENEKONalslals@hotmail.com:

elinde jammer la rüşvetleri valize dolduran bacanak da kaynadı bu arada..adam serbest maşallah....

18
3
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title