Haberler

İzmir Ekmek Teknesi Yandı

Ekmek teknesi yandı İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde minibüsüyle seyyar olarak köfte, pilav ve çorba satan Hasan Şinik'in aracında açık unuttuğu, üzerinde yemek pişen tüpün ısınıp patlamasıyla çıkan yangında aracı tamamen yandı.

Ekmek teknesi yandı

İZMİR'in Karşıyaka İlçesi'nde minibüsüyle seyyar olarak köfte, pilav ve çorba satan Hasan Şinik'in aracında açık unuttuğu, üzerinde yemek pişen tüpün ısınıp patlamasıyla çıkan yangında aracı tamamen yandı. Hasan Şinik, ekmek teknesinin yanmasını yaşlı gözlerle izledi.

Hasan Şinik, 35 CTR 40 plakalı minibisüyle köfte, çorba ve pilav satmak için Bostanlı'daki semt pazarına gelip, sahil tarafına park etti. Şinik, saat 13.30 sıralarında, sabah esnafa sattığı çorbaların paralarını toplamak için pazaryerine gitti. Hasan Şinik bu sırada, öğlen yemeği için pişireceği kurufasulyeyi açık olan tüplü ocağın üzerinde bıraktı. Tüp aşırı ısınınca bir süre sonra patladı. Alevler minibüsü sardı. Yangını görenler, durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekibi minibüsü söndürdü. Minibüs kullanılmaz hale gelirken, içindeki iki piknik tüpü ile bir mutfak tüpünün patlamamasının olası bir faciayı önlediği anlaşıldı.

Yanan ekmek teknesini gözyaşları içerisinde izleyen Hasan Şinik, "Sabah çorba yaptım. Bunların parasını toplamak için pazarın içerisine girdim. Her zaman pilav yapıyordum, bugün değişiklik olsun diye kurufasulye yapmaya karar verdim. Kurufasulye tenceresini, pişmesi için tüpün üzerinde bıraktım. Yangın çıkmış, ekmek teknem yandı. Ben şimdi ne yapacağım" dedi.

Karşıyaka Belediyesi, pazaryeri yanında bulunan gözlemeci ve benzeri gıda maddeleri satan seyyar satıcıları, tüp kullandıkları için geçen yıl buradan sahil kısmına kaldırmıştı.

Polis, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karşıyaka İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title